Изнудваха жена, накарали я да се снима гола под предлог, за да й гадаят на карти

Изнудваха жена, накарали я да се снима гола под предлог, за да й гадаят на карти

48-годишна жена съобщила в полицейското управление в Шумен, че била изнудвана месеци наред. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен. Случ

48-годишна жена съобщила в полицейското управление в Шумен, че била изнудвана месеци наред. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Случката започнала през юни миналата година. Жената се свързала с интернет сайт за астрология, който предлагал и гадания с карти. След комуникация с хора в сайта, поискала да ѝ гадаят с карти. Цената, която обявили от сайта за услугата била 4 000 лева. Тя казала, че не разполага с такава парична сума. Услужливо „гадателите“ ѝ предложили да намалят цената на 800 лева. Условието за „ексклузивната“ цена било да си направи видео без дрехи, и да им го прати. Жената се съгласила. Веднага след като им изпратила видеоклипа започнали да я изнудват. Поискали сумата от 10 000 лева, за да не публикуват видеото в интернет пространството. До началото на февруари превела на вноски сумата от 2 000 лева, заканите продължавали. За изнудването съобщила в полицейското управление в Шумен на 9 февруари. За извършено престъпление е образувано досъдебно производство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0