Софи: Правя ново бебе, търся друг татко!

Ромската легенда в чалга музиката Софи Маринова напоследък изумява цялата общественост с лекомислените си изказвания и действия. Вместо да си вз

Ромската легенда в чалга музиката Софи Маринова напоследък изумява цялата общественост с лекомислените си изказвания и действия. Вместо да си вземе поука, тя продължава да ръси простотии, с които още повече шокира. Най-новият бисер на Софка е, че ще прави ново бебе. „Правя ново бебе! Няма да се откажа от идеята да имам второ дете“, признава жената глас. Само за месец животът на Маринова успя да се припокрие със сюжет на венецуелски сериал. В началото на декември певицата научи, че е бременна и на 38 години чака втори наследник. Не беше посетила медицинско лице, което да я прегледа, но побърза да обяви новината на всеослушание.
След две седмици, когато предприе да отиде на лекар, което трябваше да се случи доста по-рано, Софка се оплака, че е заченала извънматочно и за да няма проблеми с нейното здраве, е по-добре да абортира плода. Въпреки че трагедията е по-осезаема, тъй като се случи точно преди най-християнските празници, изпълнителката не унива. Готова е пак да се хвърли в обятията на непознат и да направи ново братче или сестриче на първородния й Лоренцо, без значение, че ще чукне 39 години. Зарича се, че следващият път няма да издава за бременността си, докато не й проличи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0