Хлапак без книжка причини тежка катастрофа, двама братя загинаха

Хлапак без книжка причини тежка катастрофа, двама братя загинаха

Двама души загинаха при катастрофа на главния път София-Варна. Сблъсъкът е между два автомобила - единият таксиметров. Загинали са водачът и пътник в

Двама души загинаха при катастрофа на главния път София-Варна. Сблъсъкът е между два автомобила – единият таксиметров. Загинали са водачът и пътник в таксито. Инцидентът е станал при разклона за село Кесарево, община Стражица, съобщи Нова тв.
Другият автомобил е управляван от 17-годишно момче от Златаришко. То също е пострадало. Откарано е във Великотърновската болница. По първоначална информация тийнейджърът е с фрактури на краката. Пробата му за алкохол е отрицателна. Ще му бъде взета кръвна проба за химичен анализ.
Инцидентът е станал в участък с три ленти. Леката кола, управлявана от младежа, навлязла от крайна дясна в крайна лява лента и се ударила в таксито. В таксиметровия автомобил пътували двама братя от Горна Оряховица – на 61 и 68 години. Те отивали на риба, но загинали на място. Неправоспособният шофьор пък е с два счупени крака. Той е родом от село Родина.
Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнало досъдебно производство. Участъкът остана затворен за движение близо 9 часа. Екипи на полицията отклоняваха автомобилите през село Моравица.

COMMENTS

WORDPRESS: 0