Дрогиран шофьор на камион уби 56-годишен мъж на пътя Русе-Разград

Дрогиран шофьор на камион уби 56-годишен мъж на пътя Русе-Разград

Дрогиран шофьор на камион уби 56-годишен мъж в катастрофа на главен път Е-70. Сигналът е подаден около 09.40 часа на 3 октомври, съобщават от полицият

Дрогиран шофьор на камион уби 56-годишен мъж в катастрофа на главен път Е-70. Сигналът е подаден около 09.40 часа на 3 октомври, съобщават от полицията.
42-годишният водач на влекач с прикачено ремарке от Пазарджик пътувал в посока Русе – Разград. На завоите преди град Цар Калоян удря със задната част на камиона насрещно движещия се „Мерцедес“, шофиран от 56-годишен мъж от град Исперих и продължава, без да спре.
Водачът на лекия автомобил е откаран с откъсната ръка към МБАЛ-Разград. По пътя за болницата умира. 55-годишният му спътник е настанен под наблюдение в Разградската болница.
В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия камионът е установен на околовръстния път на град Търговище. Водачът е задържан. Пробата му за употреба на наркотични вещества е положителна.
След справка в информационните масиви на МВР се оказва, че има 13 криминалистически регистрации за кражби, притежание на незаконно оръжие и шофиране след употреба на дрога. Продължават следствените действия по случая.

COMMENTS

WORDPRESS: 0