Дрогиран молдовец си спретна дрифт в бургаска автокъща

Дрогиран молдовец си спретна дрифт в бургаска автокъща

На 21 ноември около 15.30 ч. в Пето Районно управление - Бургас е получено съобщение за водач на "Ауди Allroad", с бургаска регистрация, който влязъл

На 21 ноември около 15.30 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за водач на „Ауди Allroad“, с бургаска регистрация, който влязъл с автомобила си в автокъща, разположена в бургаския квартал „Пети километър“ и започнал да „дрифтира“, управлявайки агресивно моторното превозно средство в ограничената площ. Двамата работещи в автокъщата мъже /на 32 и 45 години/ се опитали да спрат водача, като му направили забележка за начина на управление на автомобила на територията на автокъщата, но мъжът започнал да ги псува и заплашва на руски език, държейки се неадекватно. След второто му влизане на територията на автокъщата, с цел недопускане инцидент, двамата бургазлии свалили водача от автомобила и алармирали полицейските служители. Установено е, водач на „Ауди“-то е 37-годишен молдовски гражданин, който е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като втората проба дала положителен резултат за употреба на канабис, кокаин, амфетамин и метамфетамин.
Молдовецът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

COMMENTS

WORDPRESS: 0