Детето на депутата Явор Божанков простреля друго с боен пистолет

Детето на депутата Явор Божанков простреля друго с боен пистолет

Детето на народния представител от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Явор Божанков е простреляло друго дете на тържество в село Арбанас

Детето на народния представител от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Явор Божанков е простреляло друго дете на тържество в село Арбанаси, край Велико Търново.
Според наличната информация, в италиански ресторант в Арбанаси е имало рожден ден на съпругата на местен бизнесмен. Сред гостите е имало много известни хора от областта, а също и депутати.
Домакинът на партито е оставил законно притежавания си боен пистолет, за да отиде до тоалетната. Малко по-късно е проехтял изстрел. Оказало се, че големият син на депутата е натиснал спусъка и е ранил друго дете в крака. Пострадалото момиче е откарано в болница, няма опасност за живота му.
„Моля за разбиране в този момент. Засега зная само, че на рожден ден в село Арабанси, на който са били децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на собственика на къщата. Рожденият ден е на жена му. Големият ми син е в шок. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е вече добре – ранена е в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е. Не отговарям на телефона на вашите обаждания, защото в този момент отивам при децата и искам да бъда до тях“, коментира в профила си във Фейсбук Явор Божанков.

COMMENTS

WORDPRESS: 0