Депутат от ПП  поиска оставката на Рашидов

Депутат от ПП поиска оставката на Рашидов

Депутатът от "Продължаваме Промяната" Иво Атанасов заяви, че ще внесе предложение за поиска оставката на Вежди Рашидов като председател на парламента.

Депутатът от „Продължаваме Промяната“ Иво Атанасов заяви, че ще внесе предложение за поиска оставката на Вежди Рашидов като председател на парламента. Повод за това е назначаването на Стефана Караславова за главен секретар на Народното събрание, съобщи БНТ.
Атанасов отправи упрек към слабото управление на администрацията и каза, че носи лист, придружен с папка от името на гражданското движение „БОЕЦ“ с данни за Караславова. По думите му Рашидов не е приел представителите на „БОЕЦ“ в кабинета си.
„Касае се за три одиторски доклада и нарушения на това лице. Ако вие сте запознати със служебното досие на това лице, вариантите са два: или да изпълнявате поръчки на Десислава Атанасова и тя да ръководи вашите административни действия или да продължавате с калинките на ГЕРБ и схемите на злоупотреби. Касае се за сключване на договори с Велинград, ремонт на партийния дом, разпределяне на ДМС-та и единственият критерий е бил „героизъм и заслуги към ръководството на ГЕРБ“, каза Атанасов.
След това той връчи папката на Вежди Рашидов, който заяви, че ще я запази „за вечни времена“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0