Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма да позволя на проруските партии да се гаврят с нашите хора

Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма да позволя на проруските партии да се гаврят с нашите хора

Няма да позволя на проруските партии да се гаврят с нашите хора, както опитаха днес! Нашите хора не са втора класа, те са първа класа и ще направя как

Няма да позволя на проруските партии да се гаврят с нашите хора, както опитаха днес! Нашите хора не са втора класа, те са първа класа и ще направя каквото трябва, така че никой да не си позволява да им говори така, както проруските партии в лицето на Възраждане! Това е много опасно, да не си го позволяват никога повече! Така председателят на ДПС Делян Пеевски отвърна пред журналисти на опитите на националистите да атакуват кадровите решения на МС за областни управители в смесените райони.
Вчера ви казах, тази тема не седи на дневен ред. Надявам се, че във всички има разум, ДПС е втора партия, много сериозна организация. Надявам се, че колегите са разумни, коментира Пеевски въпроса за случващото се в ДПС.
По повод коментар на президента, че България става нетен донор на Украйна, Делян Пеевски напомни, че това е отново създаване на страхове и говорене на глупости.
Нека спрем със спекулациите, да гледаме държавата да има управление, призова Делян Пеевски.

COMMENTS

WORDPRESS: 0