Борисов заяви, че по-добър премиер от него няма, даде за пример Меси

Борисов заяви, че по-добър премиер от него няма, даде за пример Меси

Днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще се събере, за да обсъдим двата варианта за премиер. Първи вариант – аз да бъда премиер, ако искаме мощно да изл

Днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще се събере, за да обсъдим двата варианта за премиер. Първи вариант – аз да бъда премиер, ако искаме мощно да излезем от кризата. Вторият вариант е неутрален човек и писмено споразумение за правителство с кратък мандат и ясни функции. И Меси е на възраст, ама като влезе – вкарва. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на форум на младежката структура на ГЕРБ, който се провежда днес във Враца.
По думите му, изходът от кризата е незабавно правителство с кратък срок. Има вариант да се направи и с първия мандат, и с втория, и с третия, само трябва воля и правила.
„Това, което казва премиерът на Холандия, е абсолютна истина – в момента границата ни е разграден двор. Когато ГЕРБ управляваше лидерите на Европа идваха, за да видят как се справяме с охраната на границата. Накрая завършваха, че България е най-добрата шенгенска граница“, каза още Борисов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0