Борисов: С ДПС няма да правим правителство, ПП да внимават  с езика

Борисов: С ДПС няма да правим правителство, ПП да внимават с езика

Препоръчвам на ПП да изгледат постановката "Език мой, враг мой". Защото ако продължат по същия начин, с подобни негативни епитети и коментари, просто

Препоръчвам на ПП да изгледат постановката „Език мой, враг мой“. Защото ако продължат по същия начин, с подобни негативни епитети и коментари, просто няма да можем да си говорим. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
„На платените говорители, които говорят от името на ГЕРБ, искам да кажа – и 150 депутати да имаме заедно с ДПС, правителство само между тези две партии няма да има“, категоричен бе той и допълни, че не се меси изобщо в съставянето на кабинет.
„До този момент не знам за поискана среща с представители на ГЕРБ. Президентът Радев е отговорен човек и няма да хвърли държавата в конституционна криза. Имам добра памет за неща, в които съм участвал. Специално за промените в Конституцията винаги през тези месеци сте чували от мен, че подкрепям Христо Иванов и неговите предложения“, каза още Борисов.
Той засегна и темата за вътрешния министър Калин Стоянов, когото от ПП-ДБ категорично не искат да остава на поста. „От вчерашното прессъобщение на МВР стана ясно кой е назначил жената на Мартин Божанов – Нотариуса в ГДБОП. Сегашният вътрешен министър Калин Стоянов е лично назначение на Бойко Рашков като шеф на ГДБОП. Нека всички да имат памет“, припомни лидерът на ГЕРБ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0