Борисов: Няма да си дам доброволно имунитета

Борисов: Няма да си дам доброволно имунитета

Няма да си дам имунитета. Това заяви в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ-СДС и бивш премиер Бойко Борисов по повод вчерашното предложени

Няма да си дам имунитета. Това заяви в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ-СДС и бивш премиер Бойко Борисов по повод вчерашното предложение на СГП до главния прокурор да поиска имунитета на Борисов.
„Две години бях без имунитет и нямаше съдебна реформа, сега има приет закон и започват да искат имунитети, как да го разбирам това. Трябва да си сляп, за да не видиш какво се случва. Категорично няма да си дам доброволно имунитета. Хаосът в държавата е толкова голям, особено при липсата на бюджет. Ами това, което се случва в Косово, ами войната в Украйна. Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв имот в Испания“, категоричен бе Борисов и добави, че не е виждал Ивайла Бакалова от десетилетия по повод излязлата информация, че нейното име е замесено по казуса „Барселонагейт“.
„Целта е да няма правителство. Аз по друг начин не си го обяснявам. Съдебната реформа си има цена. Много пъти вече казах, че България има нужда от редовен кабинет. Днес ще се видим пак с ПП и ДБ, защото хаосът в държавата вече е голям“, уточни още Борисов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0