„Делото“ Бисеров влиза в съда

В максимално кратък срок ще се стигне до внасяне на делото в съда. Делото Бисеров ще приключи като досъдебно производство с внасяне на обвинителе

В максимално кратък срок ще се стигне до внасяне на делото в съда. Делото Бисеров ще приключи като досъдебно производство с внасяне на обвинителен акт в съда. Това каза главният прокурор на Република България Сотир Цацаров по време на представяне на проект на тема „Повишаване на интегритета и мотивацията на прокурорите“. „Темповете и методите на разследването не могат и няма да бъдат диктувани от едни или други публикации, които може би целят съвсем други неща, свързани с имиджа на самата прокуратура“, заяви Цацаров. По думите му, информацията по делото Бисеров е била изключително ограничена, тъй като много малко факти са били известни.
„Представянето на исканата информация от швейцарските власти изисква още усилия. Надявам се, че ще съумеем да отговорим на тези изисквания и да получим тази информация, ако това е в съответствие и с швейцарското законодателство“, допълни Цацаров.

COMMENTS

WORDPRESS: 0