Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Този ден ще ви вкара от една игра в друга, ще ви постави изисквания, с които трудно ще се справите и вероятно ще ви

Овен
21 март – 20 април
Този ден ще ви вкара от една игра в друга, ще ви постави изисквания, с които трудно ще се справите и вероятно ще ви подтикне към рискови и необмислени действия. Девизът е „труд и благоразумие“. Не приемайте покани и оферти, които не са защитени с договор и открито финансиране. С действия под масата за преговори ще загубят и двете страни. Не планирайте командировки и отсъствие от дома. Тази вечер и през уикенда близките ви ще се нуждаят повече от вашата подкрепа, обич и закрила.
Телец
21 апрел – 20 май
Казано е, че който бърза, бавно стига. До обед изчаквайте, не тръгвайте с предложения и активни мероприятия в посока, която може да се окаже губеща. Следобед много неща ще се променят, ще се получи и информация, даваща светлина в тунела на личния ви и професионален избор. Навлизате в период на творческа активност, на промени в местоживеенето, ремонтни и строителни дейности. Днес всеки може да намери своя таен или явен източник на сила и ресурси. Тази вечер късметът върви до вас и в любовта.
Близнаци
21 май – 21 юни
До обед всичко върви трудно и мъчително. Изчакайте да минат събрания и оперативки, да се усети накъде ще задуха вятърът и какво ще се окажете актуалното за момента. С всеки изминал час силите ви нарастват, амбицията също. Следобед ще се справите с лекота с проблемите на различни нива, а вечерта ще прекарате приятно. Крайно време е да обърнете внимание на нуждите на семейството и бита. Този ден отприщва ремонтите, насочва усилията към благоустройството на дома и офиса.
Рак
22 юни – 21 юли
Денят започва нервно, с проблеми на работното място и в отношенията у дома. Ако отложите важното за следобед ще се похвалите с победи, ще извлечете максимална облага от делови срещи и разговори, ще си спестите нерви и пари. Проучете как стоят нещата с цените на материали, средства и работна ръка за предстоящите ремонти. В организма ви се събуждат огромни сили, които търсят поле за изява. Ден на фонтана. Всичко неприятно и болестотворно има тенденция да се отмие, изчисти и забрави. Гледайте само напред.
Лъв
22 юли – 22 август
Ако сте започнали да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. В началото на деня всичко тръгва трудно, изисква повече внимание и грижи и не на последно място – доста инвестиции. Може да се окажете излъгани в усилия и надежди. Конкуренцията е голяма. Следобед съдбата отслабва хватката, дава възможност да поемете глътка въздух, да насочите сили и ресурси към обновяване на дома и личните връзки. Време е да изпълните дадените на партньора обещания. Може да намерите ново жилище и да започнете ремонт.
Дева
23 август – 22 септември
Родените в последните дни на зодията да не бързат, да щадят нервите и здравето си. Отложете всичко важно за следобед. Спазвайте семейните традиции. Днес се включваме към канала на кармичната родова памет. В такъв момент е добре да си спомниш какво си обещал и какви завети си получил от родители и прародители. Планирайте пътувания към наследствен имот, постарайте се да започнете ремонти и подобрения, които може да ви осигурят едно райско кътче за почивка или пари от наеми след време.
Везни
23 септември – 22 октомври
Тенденцията на деня е да се отива от една неприятност към друга, в желанието да имате нещо на всяка цена. Ще се отворят поне два варианта и възможности. Не бързайте, ако и двете посоки са ви неприятни. До три дни ще се появи трета, която ще осмисли и подобри живота и работата ви. Само си дайте време, опитайте да почакате и да не взимате окончателни решения през уикенда. Всичко неприятно и болно ще бъде само временно и бързо ще се оправи. Медитирайте над кармата на рода, освободете децата от своите амбиции и грешки.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
По-добре е да закъснеете за работа, отколкото да поемете отговорност, която не е ваша и няма да се отрази добре на работата, бизнеса и личната ви популярност. Отложеното за следобед ще тръгне по правилата, ще ви предложи тайни и явни източници на сила и не на последно място – чувства и терен, на който да ги споделите. Започнете ремонти, използвайте уикенда за благоустройството на дома. С лекота се подновяват стари връзки, а новите навлизат в стабилна фаза. Представете си ярко това, което искате, и ще го имате.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
За родените в последната декада денят започва с проблеми на работното място и скандали у дома. Не се притеснявайте, до вечерта всичко ще се забрави и разреши. Ден на фонтана, на преливащата енергия, която отприщва насъбрания потенциал във всеки от нас и дава възможност да реорганизираме и подредим правилно живота си. Ще ви хрумнат спасителни идеи, които може да донесат повишение в работата и мир у дома. Приберете се не само с подарък, но и с материалите за отдавна обещания  ремонт. Натоварете се физически.
Козирог
22 декември – 20 януари
Денят носи нови надежди и нови идеи, които може  да ви вкарат в преразход, ако постъпите прекалено амбициозно и настойчиво. Насочете силите си не толкова към работата, колкото към дома, близките и подсигуряващите фактори, които ще улеснят живота на всички. Представете си ярко кое е най-важното за вас в момента и го следвайте неотклонно. Нека не ви разсейват предложенията на приятели, които и в миналото са ви въвличали в интриги и опасни връзки. До три дни всичко неприятно ще се разреши и приключи.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Не започвайте нищо ново в първите часове на работното време. Към обед ситуацията у дома и на работното ви място се изяснява. Може да получите изгодно предложение, осигуряващо приятни и релаксиращи моменти през уикенда. Препоръчително е да не мислите толкова за примамливите предложения, ако не сте си свършили работата и това, което сте обещали, което е важно за семейството и дома. Ден за поправки и ремонти, които ще продължат и утре. Време е да си заслужите удоволствията.
Риби
20 февруари – 20 март
Въоръжете се с търпение и не бързайте с инициативите. В първите часове на работното време ще влезете в конфликти и ще си осигурите неприятности, ако действате амбициозно и не се съобразявате с изискванията на момента, с настроението на началниците и близките си хора. Следобед навлизате в силен и творчески период. Енергията ви блика като фонтан и насочва усилията ви в изгодна за вас посока. Чака ви приятен и релаксиращ уикенд. Сменете един вид труд с друг, започнете ремонти, заемете се с личното си хоби.

COMMENTS

WORDPRESS: 0