Хороскопът

Хороскоп за днес 11.01.2015 Овен 21 март – 20 април Пътувайте до обед, не протакайте важните срещи и разговори. Ще намерите лечебно за вас мяс

Хороскоп за днес 11.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Пътувайте до обед, не протакайте важните срещи и разговори. Ще намерите лечебно за вас място и човек, който да ви подкрепи. Следобед навлизате в рисков период, който ще продължи до сряда. Ще се появят дразнители и непредвидени обстоятелства, които ще отложат във времето важните дела и ще пренасочат усилията ви в странична посока. Обърнете внимание на здравето си, не вдигайте тежко, щадете бъбреците. За понеделник не планирайте важни инициативи, преди да сте проучили в детайли ситуацията.
Телец
21 април – 20 май
Родените в последната декада днес ще имат повече придобивки, екстри и щастливи случайности. Ден за подвизи и лични рекорди. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се страхували. Бъдете верни не само на себе си, но и на хората, които ви подкрепят и ценят. Пътувайте, търсете начин за срещи и разговори с полезни за бъдещето ви партньори. Ден на протегнатите ръце. Стремежът е към повече честност в отношенията. Проведете прочистващи процедури, излезте на въздух, сменете един вид труд с друг.
Близнаци
21 май – 21 юни
За родените в последните дни на зодията до обед ще има повече грижи, неприятности и проблеми. Но след това много пътища ще се отворят, ще получите покани и предложения, ще ви търсят хора, с които в следващите дни ще направите важна стъпка към взаимно изгодни действия и печалби. Не лъжете, поемете част от взаимната вина в името на общото бъдеще. Ден и на доброволната жертва в името на семейния мир. За утре насрочете среща с хора, които може да ви осветлят по даден въпрос.
Рак
22 юни – 21 юли
Важното и отговорното за деня свършете до обед. След това ограничете разговорите и пътуванията, особено ако очаквате трудности и неприятно напомняне. Навлизате в рисков период до сряда. Не тръгвайте с голямата кошница в понеделник. На първо време проучете всяка ситуация и всеки човек, с когото имате работа или предстои да работите съвместно. Днес се дава клетва за вярност, сключените бракове ще са дълготрайни. Каквото обещаете, ще трябва да изпълните. Може да намерете търсеното лекарство.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес пластовете на отговорности и задължения се разместват. На едно място ще се наложи да се потрудите повече, но на друго някой ще се постарае и потруди за вас, ще ви предложи екстри и приятни изненади, които ще заздравят връзката и дадат нови възможности за развитие в бъдеще. Добре е за пътувания, но по-добре с наземен транспорт. Може да получите и предложение за среща, от която ще произлезе нов бизнес ангажимент и работа до няколко дни. Ще си проличат хората, които умеят да печелят.
Дева
23 август – 22 септември
За родените в последните дни на зодията денят обещава повече екстри и възможности, покани и приятелски визити, които ще ви зарадват и привлекат към хора, които до момента не сте приемали на сериозно. Ден на приятелски протегнатите ръце. Всеки контакт е от значение, всяко обещание има вероятност да се изпълни и да донесе ползи и за двете страни. Може да направите изгодна интернет продажба и сделка. Това, което не сте довършили, може да се окаже нужно на някого, който ще го довърши.
Везни
23 септември – 22 октомври
Днес може да направите крачка напред в посоката на основния си личен интерес. Някой отива към брак, друг към запознанство, което ще го обвърже в бъдеще, а трети към изгодна делова среща. Денят се свързва с колесницата на победата, с възможността да се прескочат ограниченията в нас и около нас. Направете и доброволна жертва в името на тези, които обичате и цените. За понеделник не планирайте пътувания. Днешният ден ви отвежда на точното място и при точните хора. До два дни печелите тежка битка.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден за покупко-продажби. Ще направите изгодна сделка и по интернет. Ще си проличат хората, които умеят да се пазарят, да се договарят и комбинират в ситуации, в които другите стоят пасивни и губят. Добре е да се правят проучвания и уговорки за нова работа. Планирайте явяване на изпити и конкурси в следващите два дни. Не отлагайте премествания и срещи, които може да ви улеснят в избора. Рискувайте в умерени граници, но без да нарушавате закона. Противопоказно е да се товари стомахът и бъбреците.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Труден ден за родените в последните дни на зодията. Алергичните ви реакции се засилват. Това се отнася не само по отношение на лекарства и храни, но и спрямо хората, с които се налага да влизате във връзка. Ще се наложи да правите големи компромиси и отстъпки. И у дома задълженията и отговорностите ви не се оценяват и споделят от партньора. В този ден ще си проличат наистина стабилните и отговорни връзки. Добре е да се пътува, да се правят огледи, да се търсят нови възможности за работа и бизнес.
Козирог
22 декември – 20 януари
Силен ден за родените след 11 януари. Ще осъществите перспективна връзка, ще получите предложение, което ще осмисли не само свободното ви време, но ще даде тласък и на работата ви в бъдеще. Някой ви подава ръка през разстоянията и през преградите, които в миналото сте поставили помежду си. Сега е моментът да направите това, за което в миналото не сте събрали смелост, не сте могли да си позволите или да решите. Ден на приятелски протегнатите ръце, които може и да ви прегърнат.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Денят не започва по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Неща, тръгнали наопаки, ще започнат да се оправят. Заплетени отношения се разплитат, стават ви ясни някои комбинации и положения, които не сте разбирали. Ден на революционни промени. Направете крачката, която да ви осигури сигурност и стабилност, за да не изпадате в бъдеще в подобни ситуации, които не може да контролирате. Опитайте да сключите споразумение с хората, които ви предизвикват. Предложете брак на тези, които ви привличат.
Риби
20 февруари – 20 март
Труден, изискващ и притискащ ден за родените в последните дни на зодията. Към обед ще намерите изход от неприятните и непривични за вас ситуации. Едно пътуване ще ви се отрази добре, ще ви отдалечи от проблема, а така отстрани ситуацията ще изглежда по друг начин, което ще помогне да вземете и правилното решение. Ден на храбреците и на хората, склонни на доброволна жертва в името на близките и на семейния мир. Добре е за покупко-продажби по интернет. Всеки се освобождава от ненужното.

COMMENTS

WORDPRESS: 0