Бойко казва в сряда кой ще е шеф на ДАНС

Премиерът Бойко Борисов има готовност да съобщи името на новия шеф на ДАНС в сряда, на заседанието на Министерския съвет. Това съобщи самият той

Премиерът Бойко Борисов има готовност да съобщи името на новия шеф на ДАНС в сряда, на заседанието на Министерския съвет. Това съобщи самият той след представянето на книгата на председателя на фондация „Конрад Аденауер“ д-р Ханс-Герт Пьотеринг.
„Тогава ще направим предложение до президента. Благодарен съм на всички партии, както вчера в МФ в следствие на моята молба в парламента дойдоха, работят и в момента. Ще отида и там да ги видя сега, защото това е изключително важно нещо“, каза Борисов.
По думите му, председателят на ВАС е казал, че разбира, че това дело не е като всички дела, защото става въпрос за 3,6 млрд. държавни пари.
„Април месец вече ще може да има много дела, но те са безмислени. Всички партии дойдоха и заявиха, че ще го подкрепят и ще контролират този процес. Михаил Миков завчера, когато се видяхме ми каза, че би могло да си назначим и по сега действащия закон синдик. Веднага предложихме и видяхте как ме отрязаха съдиите“, каза още Бойко Борисов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0