Благой Георгиев предложи брак на новата си

Футболистът Благой Георгиев и неговата изгора  Куини-Алис Николова вече са сгодени. За това   свидетелства кадър на мъжка и женск

Футболистът Благой Георгиев и неговата изгора  Куини-Алис Николова вече са сгодени. За това   свидетелства кадър на мъжка и женска ръка, който двойката пусна преди ден на личните си страници в социалните мрежи. На  женските пръсти грее диамантено бижу, пише blife.bg. Слухове за годежа циркулираха от доста време в светските среди, но никой не можеше да даде конкретни доказателства. Според близки на спортиста и 18-годишната ученичка предложението за брак дошло малко преди настъпването на новата 2015 година. Куини била на седмото небе от щастие и веднага казала „Да“. След като разменили обети за вярност,  двамата  отишли да празнуват в столичен клуб заедно с най-близък кръг приятели.
За момента играещият в руския отбор „Рубин“ (Казан) футболист не конкретизира кога ще бъде сватбата. Но даването на пръстена говори, че той няма намерение да изпуска нито за минута жена като  модела от агенция „Визаж“. 
Заради Куини Благо се връща у нас винаги когато  спортната му кариера позволява. Двамата често си подаряват по някоя ваканция в различни екзотични кътчета на света. Последната им дестинация бе Дубай. Там Благой замалко да си изкара солидна глоба от управата на хотела Бурж ал Араб. Спортистът пуснал в социалните мрежи свои снимки, на които като фон се виждала задната страна на постройката. А точно тази част от хотела  била забранена за снимки. Случайно човек от рецепцията на хотела засякъл във Facebook  снимките на двойката и вдигнал врява. Наложило се футболистът да обяснява на хората от хотела, че не бил чувал за забраната за снимки.  

COMMENTS

WORDPRESS: 0