Майката на Атанаска: Утре ще кажа кой уби Алекс!

Утре ще кажа кой е извършил убийството. Моята дъщеря е невинна, но засега никой не пожела да ни чуе, каза пред съдебната зала Светлана Димитрова

Утре ще кажа кой е извършил убийството. Моята дъщеря е невинна, но засега никой не пожела да ни чуе, каза пред съдебната зала Светлана Димитрова, майката на обвинената Атанаска. Светлана, както и по-малката й дъщеря Северина, са призовани като свидетели по делото и ще бъдат разпитани на 20 януари. Майката отказа да разкрие версията по-рано, тъй като искала първо да я каже пред съда с надеждата, че магистратите ще обърнат внимание на думите й. Тя твърди, че многократно споделяли своята версия пред разследващите, но това не довело до никакъв резултат.
„Според нас разследването е извършено, както трябва, няма процесуални нарушения, заяви Евелина Великова, майката на убитата Алекс. Тя пристигна в съда малко след Светлана Димитрова заедно с бащата на Алекс, Веселин и по-големия син Методи. „Как се чувствам? Според мен този въпрос е излишен, все пак беше убито детето ми“, допълни Евелина, която е скрита зад тъмни очила.
Все още съдът не е поканил страните в съдебната зала. Появи се прокурорът по делото Иво Маджаров, според когото убийството е извършено по особено мъчителен за жертвата начин. Всички факти сочат, че ще има пълен процес с разпит на целия списък със свидетели и вещи лица, които са над 80.

COMMENTS

WORDPRESS: 0