ГЕРБ и Реформаторите си разменят песни във „Фейсбук“

Полиците от ГЕРБ и Реформаторския блок изглежда преговарят за състава на новата власт и чрез размяна на линкове към песни във "Фейсбук". След к

Полиците от ГЕРБ и Реформаторския блок изглежда преговарят за състава на новата власт и чрез размяна на линкове към песни във „Фейсбук“.
След като вчера от ГЕРБ обявиха, че е възможно да подкрепят кабинет с премиер Радан Кънев, той публикува на страницата си в социалната мрежа линк към песента Stiff Upper lip на AC/DC. В превод името на песента означава „твърда горна устна“. Фразата ‘stiff upper lip’ е британска и се използва, за да опише хладнокръвие при беда или за човек, който като цяло не губи контрол върху емоциите си.
Може би в отговор на Кънев тази сутрин лидерът на Бойко Борисов сподели във „Фейсбук“ песента Ticking Bomb – „Бомба със закъснител“ – на Алое Блак.
Горе-долу по същото време Томислав Дончев публикува на своята страница Go to sleep little baby – песен от саундтрака на филма „Братко, къде си“ на братята Коен, като линкът беше придружен с цитат на един от стиховете на песента: „Аз, ти и дяволът ставаме трима“.
През уикенда двете партии се обединиха около приоритетите при общо управление, очаква се днес програмната декларация на бъдещото правителство да бъде окончателно приета от двете партии. След това тя ще бъде представена пред Патриотичния фронт и АБВ, от които правителството евентуално ще получи парламентарна подкрепа.
Предстои и разпределението на министерски постове между ГЕРБ и Реформаторите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0