Мъж се самозапали пред бременната си жена

30-годишен мъж се поля с бензин и се запали в семейната къща в град Койнаре пред бременната си жена. Със 70% изгаряния по лицето и тялото той е б

30-годишен мъж се поля с бензин и се запали в семейната къща в град Койнаре пред бременната си жена. Със 70% изгаряния по лицето и тялото той е бил приет в реанимацията на университетската болница в Плевен, по-късно е транспортиран в „Пирогов“, съобщава „24 часа“.
Мъжът лумнал около 10,50 ч във вторник. Съседи видели, че от втория етаж на къщата излизат буйни пламъци и се обадили на тел. 112. В това време човекът факла излязъл пред дома си. „Стоеше облечен с палто. Косата му беше опърлена. Говореше, че тайните служби го преследват. Отказваше спешна лекарска помощ. До него жена му, бременна в 8-ия месец, придържаше корема си и плачеше. Това разказаха за „24 часа“ съседи, които дошли за 4-5 минути до горящата къща.
Според роднини Тодор от 2 месеца бил в тежка депресия и страдал от мания за преследване. Напоследък дори се обаждал на тел. 112, че е преследван ту от тайните служби, ту от извънземни. Не е лекуван за психическите проблеми, твърдят местни. Тодор живее с жена си, която му довела 3 деца, и с майка си. Той е безработен, майка му е на социални помощи, съобщиха от кметството. Пожарникарите от Червен бряг загасили огъня, изпепелил 150 квадрата покрив и покъщнина, уточни плевенската полиция.

COMMENTS

WORDPRESS: 0