Хороскопът

Хороскоп за периода 31 януари - 6 февруари Овен 21 март - 20 април Концентрирайте усилията си за важни дела до обед. След това до неделя н

Хороскоп за периода 31 януари – 6 февруари

Овен
21 март – 20 април
Концентрирайте усилията си за важни дела до обед. След това до неделя на обед дайте предимство на грижата за другите, направете добро дело, дайте милостиня, обгрижете изпаднал в нужда човек. Не планирайте пътувания за неделя към обед. Не се занимавайте с отговорни дейности, не оставяйте без надзор документи, пари и ценности. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Родените около 1 април са в по-неблагоприятна позиция. На 2-и късметът ви се връща към обед. Не бързайте да поемате нови задачи. В края на работното време ще получите предложения и покани, които ще отприщят сили и възможности в следващите два дни. Ще постигнете максималното, дори и в почти провалени ситуации. Пълнолунието на 3-и ще напълни потребителската ви кошница. И във вторник съдбата ще бъде благосклонна към личните ви амбиции, ще ви сближава с точните хора и ще помага да влезете в престижна среда. На 3-4-и проведете събрания, поставете условията си, търсете начин за внедряване в нова среда. Вечерта на 3-и прекалената амбиция среща заслужен отпор. Родените около 10-и април ще спечелят юридическа подкрепа и ще уредят спор с Темида. На 5-и желанията взимат връх над здравия разум. Прекаленият натиск може да доведе до раздели и скъсване на връзки. На 6-и намирате баланса в отношенията, но дано не е късно. Печалбата да се разпределя точно и по заслуги.
Телец
21 април – 20 май
До пълнолунието може да направите важна крачка напред, да получите подкрепа не само в пари, но и в доверие и обич. Съботният ден ви зарежда с енергия, дава възможност да свършите неща, които в миналото са отлагани и протакани. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. В неделя, преди да поискате каквото и да било дайте и обгрижете някого. Ден на сърцето, на мислите за тези, които ни обичат и на които нещо дължим. Проявете съпричастност и към нуждите на непознати. Вечерта може да получите неочаквано предложение. В понеделник ще привлечете съмишленици. Ще спечелите повече, ако добре разпределите ролите, ако работите в екип, ако разчитате на колеги и приятели и обедините интересите на семейството. На 3-и ще работите за чужда кауза, а вечерта отивате към проблеми със закона и юридически притеснения. Родените във втората декада ще плащат и за чуждите грехове. Не се намесвайте в отношенията между двама. Влизате в ролята на третия, който е излишен или ще отнесе шамари и обиди. До 5-и не подписвайте договори, с които давате възможност да бъдете контролирани и ощетявани за нищожни придобивки или заплащане. На 5-и амбицията ви достига високи нива, действате силово. Връзките ви са неравностойни, но с изгода за вас. На 6-и е добре за пътувания. Появява се нов домашен любимец.
Близнаци
21 май – 21 юни
В събота до обед търсете начин да получите дължими пари и услуги, да осъществите перспективни връзки и да излезете от позицията, която в момента ви държи в шах и обърква намеренията за бъдещите инициативи. Следобед навлизате в период на благотворителност. До неделя на обед проявете състрадание и обгрижете някого, който има нужда от грижи. Не претупвайте обещания и отговорности към тези, които обичате. Не всичко се измерва с пари, просто проявете внимание. В понеделник късметът ще е с вас, ще постигнете повече от предвиденото, но поне за половината неща ще разбирате в следващите дни. На 3-и съберете екипа и хората, които могат да ви направят услуги, да се погрижат за такси и данъци, които трябва да се съберат или платят. Дава ви се предимство на изпити и конкурси. Не протакайте явяването пред комисии и среща с хора, на които нещо дължите или ви дължат. На 4-и натискът на всички нива ще е огромен. Амбицията ще вземе връх над здравия разум и доста хора ще се издънят в преценка и лични изяви. Намалете изискването както към себе си, така и към околните. На 5-и в трудна позиция ще са родените до 1 юни. Засипват ви неприятни професионални ангажименти, някой се опитва да ви ограничи правата и сферите на влияние. В петък чакайте вест и покана, които ще донесат късмет и пътувания през уикенда.
Рак
22 юни – 21 юли
До понеделник вечерта Луната е във вашия знак. Пътувайте през уикенда, посетете близки и любими на сърцето ви хора и места. Добре е да се възобновят роднински и приятелски връзки, да се поговори за имоти и вложения на сили, пари и средства в съвместен бизнес. В неделя преди да поискате нещо, дайте, запалете свещ, спомнете си за някого. Денят се свързва със сърцето, изисква и носи благотворителност, отлага за друг ден бизнес инициативите и мисълта за пари. Нека бъдем хора един към друг. На 1-и е точният съвпад на Венера и Нептун в знака на хармоничните ви Риби. Аспектът насърчава музикалните, артистични и творчески таланти. В тези дни ще се раждат изключително артистични и музикални деца. До вечерта ще получите чакана вест и покана и в понеделник може да направите голяма крачка напред. Започнете деловата седмица с посещение на център за разкрасяване. Бъдете неотразими. Някой ще заблежи промяната, ще ви предложи нещо по-добро и изгодно за вас. Пълнолунието на 3-и ще напълни джоба и сърцето и ще стабилизира връзките. На 4-и бъдете внимателни в искания и претенции. На високо ниво може да се очаква срив на авторитети и хора на силни позиции. На 5-и не отивайте в крайности, прекалените апетити провалят и най-добрите намерения. Предприетото в петък ще носи късмет и пътувания.
Лъв
22 юли – 22 август
Приключвате един тежък период от живота си. Предстоящото пълнолуние във вашия знак ще привлече нови благодетели и спонсори, ще определи нова посока в бизнеса и в личния ви живот. Не е все едно с кого ще се срещате през уикенда. Опитайте да привлечете съмишленици и да разширите кръга от познанства. От събота следобед до неделя на обед се дава милостиня. Правете това, за което някой ви моли, а не това, което вие смятате, че му е необходимо. Ще се окажете и вие поставени на колене към 6-и, когато е точната опозиция на Слъцето от знака на Водолея с Юпитер от вашия знак. Този момент ще финализира приятелски връзки, които вече нямат перспектива. Отиват в миналото отношения, които са ви радвали, но и карали да страдате. За родените във втората декада ще има повече проблемност и вероятност за юридически притеснения. Темида ви гледа под лупа. Платете данъци и такси, не превишавайте права и пълномощия, гонете си интереса в рамките на разрешеното от закона. Вероятно е да се дистанцирате от определен кръг познанства и приятелства и да влезете в нов. 3-4-и са важни дни за стиковка на лични амбиции и интереси. Може да се очакват и рокади по високите етажи на властта. Взетите решения ще засягат интересите на много хора. На 5-6-и водете балансирана политика. Родените към 6-и август да бъдат внимателни.
Дева
23 август – 22 септември
Поспете в събота. Към обед излизате от тежък и рисков период, правите крачка към приятни за вас места и хора. Следобед очаквайте покровителство и покани от хора с възможности и позиции в обществото. И като се събудите в неделя, помислете на кого дължите жестове на внимание и обич и непременно ги проявете. Не бързайте с претенциите, първо дайте, а после искайте. В понеделник колелото на съдбата ще се завърти, ще се появят възможности и шансове, които не сте очаквали. Не отклонявайте предложения. Може да ви повишат и включат в съвместни творчески и бизнес инициативи. Вървите към придобивки и разширение в работата и у дома. Не е все едно с кого се срещате, но и как изглеждате. Полезните продукти лесно се усвояват. Променете визията и излъчването си и шансовете ви ще се увеличат. На 3-и може да заемете овакантени места и да се окопаете на сигурна позиция. На 4-и не искайте прекалено, не поставяйте условия и ултиматуми. Животът ще ви подкрепи по линия, която не очаквате и временно сте пренебрегнали. В този ден може да се очакват големи промени, касаещи живота на много хора. Има и тенденция да се настройват определени групи една срещу друга. Не взимайте страна в спорове. На 5-и Луната навлиза във вашия знак. Предстоят промени и покани, които не са за изпускане. Ще се възползвате от една детронация.
Везни
23 септември – 22 октомври
Тежък и рисков уикенд за родените около 1 октомври. Не предприемайте крачки в посока, която може да застраши не само вашите права и амбиции, но и тези на другите. За неделя не планирайте обсъждания на имотни и наследствени въпроси. Сутринта направете едно добро дело, спомнете си за някой, който си е отишъл от живота ви и участвайте в благотворителни изяви. В понеделник не бързайте да се изказвате и правите предложения. До вечерта ще се случат доста промени и може би това, което искате, ще получите без да си развалите отношенията с колеги и подчинени. Много очи ви гледат, казаното и свършеното ще бъдат обект на негативни коментари. На 3-и чакайте подаръци от съдбата, възможност да преподпишете договори и да влезете във владение на спорен имот. Юридическата ви позиция се стабилизира. Може да се очакват повишения и участия в паралелен бизнес. На 4-и без много приказки ще получите каквото ви е нужно. Ако натискате и притеснявате някого, това няма да се случи. Ден на големите апетити, на доста хора няма да издържат нервите. На 5-и скандалите са противопоказни и разболяват. Водете балансирана политика. Отложете важни срещи и инициативи за петък, когато съдбата ще работи за вас, ще ви предлага неочаквани и благоприятни варианти за бъдещата работа и личен живот.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
За вас се очертава прекрасен уикенд, със срещи и разговори, които ще премахнат стени и прегради, ще стопят дистанциите с близки и приятели и ще поставят на нова база любовните ви отношения. Някой може и да се ожени, друг ще получи примамливо предложение, което до месец може да го изпрати на ново място, на нова работа и в нов дом. В неделя до обед направете благотворителен жест, обгрижете някой нуждаещ се от грижи и внимание, дори и да не ви е познат. За понеделник си направете стройна план-програма. Нищо важно и значимо не бива да се оставя за следващите два дни. Сега е моментът да поставите интересуващите ви въпроси пред колеги и шефове, да осъществите и връзки с чужбина и срещи с бъдещи партньори. На 3-4-и ще изживеете притеснителни и рискови моменти. Пълнолунието образува кармичен кръст в хороскопа ви. В най-неблагоприятна позиция са родените около 6 ноември. Следете кръвното, не се ядосвайте за дреболии и не планирайте важни юридически инициативи, особено в нечий ущърб. Не е изключено да попаднете и под ударите на закона, ако някъде сте сгафили или нещо сте прикрили. Намалете претенциите, не поставяйте ултиматуми, не се дръжте авторитарно, за да не предизвикате опасни противници и конкуренти. Отложеното за 5-6-и ще дава повече шансове за успех и ще приключва успешно.
Стрелец
23 ноември ­ 21 декември
В събота не започвате добре, особено ако станете рано и притеснявате близките си с изисквания. Към обед положението се разведрява. Очаквайте покани и предложения, които ще ви зарадват и обнадеждят. До неделя на обед властва денят на сърцето. Не си позволявайте да вредите на околните. Обадете се на близки и приятели, стоплете отношенията с роднини, направете някому желан подарък. На 2-и ще получите нова информация или покана, позволяващи в следващите дни да вдигнете нивото, да направите успешен ход и да обезпечите личните си и семейни нужди. Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Това пълнолуние може да ви направи богати, нужни и желани партньори. Покажете таланти и дарби, афиширайте дейности, патентовайте продукти и направете необходимите заявки за престижни делови и лични участия. Излизате от период на забрани и ограничения. Проблемът е, че още на 4-и може да направите ход, с който отново да се ограничите и влезете в притеснителни и обвързващи отношения. 5-6-и са дни, които ви приковават на кръста на изпитанията, поставят парливи въпроси на масата за преговори и изискват да отстоявате права и позиции. Отношенията с родители и деца навлизат в рискова фаза. Не си позволявайте да нарушавате обещания и табута, търсете компромиса на всички нива.
Козирог
22 декември – 20 януари
Има дни и моменти, в които изцяло трябва да се отдадем на другите, да забравим за себе си, за своите амбиции и претенции. През уикенда се грижете повече за близки и приятели, за роднини и съвсем случайни хора, с които съдбата по някакъв начин не случайно ви сблъсква. Който не направи жест и не прояви състрадание, да не чака такова. Не рискувайте с пътувания, които ще оставят някой без закрила или ще ви вкарат в неприятни ситуации на избор. В неделя вечер вече се вижда светлина в тунела, а в понеделник много ситуации и положения ще се разрешат успешно и с полза за вас. Пълнолунието превъзбужда и ви настройва доста изискващо, особено на 4-и, когато може да си превишите правата и да влезете в неприятни скандали. В този ден печелят хората на високи позиции, особено тези, които до момента са били в сянка и пак там ще си останат. Може да се очакват и промени в закона, които ще ограничат правата на определена група и ще дадат предимства на отделни хора. Внимателно трябва да се борави с общественото мнение и интерес. В тези дни една капка може да прелее чашата и във вашите отношения. Най-силните ви дни за периода са 5-6-и. Каквото насрочите за тогава ще се развие успешно, ще ви донесе пари и престижна работа в бъдеще, ще ви свърже с точните хора и ще помогне да намерите или да придобиете имот.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Съботният ден събужда мощни сили в организма ни. Не се претоварвайте, започнете диета до пълнолунието и ще отслабнете с няколко килограма. Този уикенд ще ви донесе лично удовлетворение и покой, ако отделите повече време на другите, на желанията на близки и приятели и на любовта към ближния. Всеки жест е от значение. Помогнете за реализацията на чуждата амбиция и вашите дела ще потръгнат. В понеделник ще получите нова информация, която ще сглоби пъзела и ще помогне да вземете окончателно решение по важен въпрос. Не протакайте избора. Пълнолунието на 3-и противопоставя Луна и Юпитер от знака на Лъва на Слънцето от Водолей. Не е изключено и най-добрите ви намерения да бъдат стопирани от хора с власт и възможности. Шефовете ще ви натоварят с работа, за която няма да ви платят допълнително. 3-4-и са дните, в които ще трябва да се отказвате от едно за сметка на друго. Ще бъдете подлагани на натиск и опън, ще трябва да се огъвате или да показвате стабилност в моменти, когато искате да ви оставят сами и да не ви се пречкат в начинанията. Родените около 6 февруари са в най-неблагоприятна юридическа позиция до края на седмицата. Не сключвайте нови договори и не обещавайте повече, отколкото може да изпълните. Трудно ще спечелите конкурси и дела.
Риби
20 февруари ­ 20 март
Поспете повече в съботния ден и ще се разминете с неприятните разговори и натяквания. Към обед навлизате в силен и творчески период. В живота ви ще се появят спонсори и благодетели, които чакате отдавна. Сами може да изиграете ролята на благодетел в нечия връзка и живот. Съдбата ви прави свой парламентьор, дава ви предимства и възможност да оправите своя живот, като помогнете да се оправи чуждият. Не се страхувайте да бъдете себе си. В понеделник и работата ви потръгва. Спокойно ще решите старите проблеми, а и новите ще се разрешат най-неочаквано. Денят е магичен, помага ви да не кривнете встрани. Не оставайте сами в следващите дни, особено ако сте в нестабилно емоционално състояние. На 3-и е пълнолуние, даващо възможност да разпределите роли и печалби и да включите в програмата си точните хора. Съберете екипа, лесно се взимат общи решения, които ще са полезни за всички. Няма да е така на 4-и, когато змеят на желанията ще ви преследва и вкарва в отношения и положения, които сте си забранили. На 5-и работа и дом са противопоставени. Ще се окажете в подчинена позиция, дори и да ви повишат и направят началник. Не отивайте в крайности. В петък сте склонни на изневери и поглед в странична посока. Дано половинките ви са неотстъпчиви и ограничат забежките ви. Не приемайте да замествате колега.

COMMENTS

WORDPRESS: 0