Хороскопът

Хороскоп за 29.10.2014 Овен 21 март – 20 април Днес просто не върви. Насочили сте погледа си към далечни цели, а така близките ще ви се и

Хороскоп за 29.10.2014
Овен
21 март – 20 април
Днес просто не върви. Насочили сте погледа си към далечни цели, а така близките ще ви се изплъзнат или ще останат на заден план. Не е изключено да се окажете от два стола на земята, да загърбите почти спечеленото, гонейки химери. Следобед може да се очакват неприятности и скандали както на работното място, така и у дома. Ще ви провокира желанието да надприказвате другия, да покажете ниво на осведоменост, което ще ви изиграе лоша шега и в нечии очи ще ви направи предател. Бъдете лоялни, не коментирайте и не давайте изявления.
Телец
21 април – 20 май
Започвате с предложения и покани, вероятни са връзки с чужбина, които ще ви обнадеждят и накарат да се замислите с кого и накъде да вървите. Конкурентите ви ще направят грешен ход, подведени от желанието за бързи печалби. Хвърлете въдицата, без да хвърляте ръкавицата на предизвикателството. Шансът работи във ваш интерес. Остава да се пресегнете и да вземете това, което ви предлага животът. Ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. Вечерта се помолете, молбите и мечтите ви ще се сбъднат.
Близнаци
21 май – 21 юни
В началото на работното време се доверете на усета си за нещата, а не на информациите, които получавате. Проведете важните разговори, без да отлагате повече. Следобед ще надделява желанието да покажете информираност и осведоменост. Някой ще ви провокира да издадете свои и чужди тайни. Направете точно обратното, опитайте да научите това, което другите крият. Ще ви помагат трети лица, засегнати или недоволни от ситуацията. Изживейте някакво приключение, но без да поемате големи рискове.
Рак
22 юни – 21 юли
Родените във втората декада са подложени на опън и натиск, който ще ги накара да кажат и направят неща, които друг път не биха си позволили. Увеличете самоконтрола, не се срещайте с хора, които винаги ви предизвикват или дразнят. Обадете се на колеги и близки в чужбина. Добре е до обед да уговорите съвместни инициативи. Не предприемайте нищо важно, преди да получите необходимите уверения, документи и подкрепа. Една ваша тайна може да се разкрие и да обърка плановете ви за вечерта.
Лъв
22 юли – 22 август
Каквото си пожелаете днес, с голяма вероятност ще се изпълни и претвори в реалността. Не забравяйте, че се сбъдват само благите пожелания, а не тези, с които може да се навреди на някого. Време е да си признаете старите грешки. Простете и прегрешенията на някого, на когото държите. Постарайте се да градите, а не да рушите и проваляте договори и отношения. Обадете се на бизнес партньори от чужбина. Приемете изгодните оферти до утре. След това навлизате в рисков и противопоставящ период.
Дева
23 август – 22 септември
На крачка сте от голяма лична и професионална победа. Днешният ден ви дава предимства, които скоро няма да се повторят. Не се ограничавайте, не влизайте в спорове, търсете начин да направите крачката, подготвяна отдавна. Може да получите предложения от чужбина и да купите еднопосочен билет. В професионален план получавате повече, отколкото очаквате. Конкуренцията ви днес се е хванала за косите, а това ще позволи да си играете играта и да печелите предимства. Родените във втората декада да чакат повишение.
Везни
23 септември – 22 октомври
Родените във втората декада ще изживеят мъчителни моменти, които може да се отразят негативно на положението им в бизнеса и в обществото. На работното място не се дръжте предизвикателно. Препоръчват се командировки, директни срещи с клиенти и бизнес партньори. Добре е да се спазва диета. Подложете на диета и вечната си претенциозност. Не искайте прекалено много от околните, за да не привлечете нечия агресия. Не изричайте слова, които после ще искате да си вземете обратно.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес може да се приготвят или открият лекарства и за най-тежката болест. С някаква особена лекота намирате и нужния подход към важните за вас хора на работното място и в живота. Доверете се на усета си, не пренебрегвайте съветите на интуицията. Моментът е благоприятен за водене на преговори, за преоценка, за напасване на интереси, позиции и мнения. Може да изиграете ролята на балансьора в нечии отношения, но и открито да провокирате един съюз. Препоръчват се публични изяви и участия в светски инициативи.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес може да се окажете свързващото звено между други двама. Не пресолявайте манджата в отношенията, не добавяйте нищо свое към това, което трябва да се предаде и отрази в публичното пространство. До обед проведете лечебни процедури и срещи с хора, които могат да окажат лечебно въздействие върху амбициите, плановете и намеренията ви. Следобед с пълна сила действа вербалната магия. Казаното няма да може да се върне назад, така че внимавайте кого и как засягате с приказките си.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на победи. Спрени проекти се задвижват, реализирате на практика една своя амбиция и мечта. Мислете и действайте многопосочно, обърнете повече внимание на връзките с чужбина. Може да откриете мястото си на сила, да затвърдите позициите си в бизнеса и в обществото. Рекламирайте се, излезте в светлините на прожекторите, не се свивайте и ограничавайте, за да не останете на заден план в проектите на шефовете. Опасно е да се лъже. Тази вечер бъдете себе си, изявете истинските си мисли и страсти.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден на постижения и напредък, стига да овладеете емоцията, да не реагирате първосигнално на болезнени теми и предложения. Ако започнете да действате несъзнателно в нещо, продължете, ако мислите за някого, обадете му се. До обед интуитивно напипвате вярната посока, но следобед ще се наложи да мислите трезво, да не споделяте свои и чужди тайни и да се концентрирате върху важната цел. Пазете си документацията, но е добре да хвърлите едно око на чуждата. Всяка информация ще ви е от полза.
Риби
20 февруари – 20 март
Движите се в свои води, получавате предложения, подтикващи към емиграция или смяна на работа и местоживеене. До обед се доверете на вътрешния си усет за ситуацията. Направете избор повече интуитивно и със сърцето, но следобед първата крачка да е без емоции и чувства. Ще попаднете в провокативна среда, някой ще се опита да разкрие плановете и намеренията ви и да извлече полза от това. Подхвърлете вече оглозгания кокал на конкуренцията или просто се обърнете и продължете напред. Днес молитвите се чуват.

COMMENTS

WORDPRESS: 0