Хороскопът

Хороскоп за 27.03.2015 Овен 21 март – 20 април Вероятни са рискове и провокации в днешния ден. Бъдете внимателни, не засягайте болни теми в

Хороскоп за 27.03.2015
Овен
21 март – 20 април
Вероятни са рискове и провокации в днешния ден. Бъдете внимателни, не засягайте болни теми в отношенията у дома и на работното място. Запазете за себе си дадена информация или източниците си на сила и подкрепа. Родените в първата декада с в по-неблагоприятна позиция, ако дадат предимство на служебните ангажименти пред семейните. До вечерта градусът на непрежението нараства, може да се стигне до изблици на ревност и тормозещи чувства. Бъдете честни, признайте си греховете вместо да ги задълбочавате с лъжи.
Телец
21 април – 20 май
Ден за покаяние и прошка. Опитайте да стопите дистанциите с хората, които обичате, от които имате нужда и с които работите в тези трудни времена. Днес може да се намери лек за всеки проблем и лекарство за тежка болест. Ако продължите с някаква агресия, лъжа и неотстъпчивост нищо няма да постигнете и до два дни ще си докарате повече неприятности, отколкото предполагате. Денят е благоприятен за пътувания, командировки и уточняващи разговори на място. Щадете самочувствието на околните.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден за пречистване чрез огън и огнени думи, които може да запалят заспалите чувства в хората, които обичате и цените. Запалете камината, нека е светло. Не позволявайте на мрачните мисли и подозрения да се настанят в живота и личните ви отношения. Вместо да се чудите кое е истина и кое лъжа, попитайте директно този, който може да ви осветли по въпроса. Ден за сближаване, за прошка, за поглед от позицията на другия, който също има своите изисквания, права и подозрения. В организма ни се включват финните енергии.
Рак
22 юни – 21 юли
Днес и утре Луната е във вашия знак, обещава промени и пътувания, които може да променят живота, работата и личните ви връзки в една по-добра и перспективна посока. Ако в този ден излъжете бъдете сигурни, че лъжете себе си. Може да настъпят необратими промени в отношенията ви с хората засегнати в ситуацията. Не изпускайте благоприятната възможност да се сдобрите. Този ден дава възможност да намалите дистаниците или да ги увеличите до невъзможност за сближаване. Не правете това, което не искате да ви направят.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на феникса. Почти от нищото може да изникнат възможности и шансове, за които не сте си давали сметка. Сега е момента да бъдете лоялни и честни спрямо хората, които ви подават ръка в труден момент. Ако започнете една връзка със задкулисни цели и намерения, сами ще се окажете извън сцената на живота, ще загубите едно вярно сърце и душа, която ви обича. Обмислете важните моменти в живота си и опитайте да си дадете втори шанс. Смирете гордоста, едно извинение ще свърши чудесна работа и ще помогне нещата да потръгнат.
Дева
23 август – 22 септември
Ще ви стане по-леко, ако споделите притесненията си с близък човек, ако се опитате да простите и подкрепите инициативата на тези, които цените. Тенденцията е да се възраждат стари отношения, а новите да навлизат в една по-стабилна фаза. Смирете наранената гордост, поставете нови основи на приятелските и професионални връзки. До събота на обед късметът ще върви до вас, ще помага да постигнете максималното, да споделите придобивки и нужди. Обмисляйте начинанията си, търсете нови варианти.
Везни
23 септември – 22 октомври
Тежък и рисков ден, особено ако продължавате с лъжите, ако не се съобразявате с изискванията на момента и с нуждите на семейството. Не е време за пътувания. Вероятно е да попаднете в неприятни ситуации, да влезете в конфликти и да изгубите едно покровителство. Изяснете си отношенията, намерете начин да бъдете себе си, без да навреждате на чувствата и амбициите на околните. Може да попаднете в критична ситуация на избор. Не предприемайте нищо, което би застрашило отношенията ви у дома и на работното място.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
За вас този ден отваря неподозирани възможности и шанс да се оправят и сложат в ред объркани лични и професионални връзки. В момента честността е най-добрата политика. С лекота ще излезете от зациклени отношения и ще поставите начало на нови делови и лични ангажименти. Може да си приготвите сами лекарство и да направите точна диагностика на заболяванията си. Възражда се една надежда и възможност, която в миналото ви е била отказана. Черешката на тортата може да е и повишение или възможност за нова работа.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Денят възражда връзки скъсани във времето, пренебрегнати в кризата и отказани поради финансови, професионални или здравословни причини. Ден на феникса. Време е за рестартиране на спрени програми и производства, за срещи които ще обновят и подновят основни контакти и връзки, ще изградят нови мостове, по които да мине голямата ви амбиция или любов. Започнатото днес ще донесе ползи и предимства до няколко дни, ще ви помогне да намерите своята ниша на пазара и да стоплите отношенията с партньори.
Козирог
22 декември – 20 януари
Рисков ден за роденити в новогодишния период. Стари подозрения и съмнения се възраждат и пречат на работата и близоста се партньори. Опитайте да уточните отношенията си, да възобновите прекратени или замразени връзки и да пренастроите личната си програма на изискванията на момента. Който не успее да реагира адекватно ще бъде подсетен да го направи по болезнен начин. Денят слага начало на болезнени трансформации и на родилни мъки, които може да ви изведат на една по-добра и обезпечена житейска позиция.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Случващото се с приятели и роднини ще промени личната ви програма. Една неприятност ще помогне да стопите преградите на миналото, да се върнете в началото на проблемните връзки и да подобрите отношенията в семйството. Едно признание днес струва много, а една прошка е безценна. Не продължавайте с неудовлетворение и омраза към миналото, обърнете се и възобновете източниците си на сила и любов. Навлизате в период на биохимични трансхформации. Ако се движете непреклонно ще имате проблеми още през уикенда.
Риби
20 февруари – 20 март
Ден на прошката, не желанието да се сближим и да извървим отново пътя един към друг. Няма невъзможни неща, няма оправдение за този, който се нуждае от взаимност и разбиране и не прави нищо, за да я получи. Бъдете сигурни, че ще се окожете нужни и желани там, където в миналото е имало надежди и възможности. Подновете не само лични връзки, но и дейност, в която сте компетентни и до някаква степен сте развивали в миналото. Ден на Феникса, пролетта възражда забравени спомени, амбиции и надежди. Действайте активно.

COMMENTS

WORDPRESS: 0