Хороскопът

Хороскоп за 27.11.2014 Овен 21 март – 20 април Днес ще свършите много добра работа, ще постигнете търсеното споразумение и одобрение с важни

Хороскоп за 27.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Днес ще свършите много добра работа, ще постигнете търсеното споразумение и одобрение с важни партньори от страната и от чужбина. Бизнесът ви се разширява, а ако сте без работа, може да намерите нещо подходящо и да направите успешен ход с добра перспектива за бъдещето. Занимавайте се спокойно с привичната си дейност, а каквото дойде насреща, да не остава без внимание и подходяща оценка. Символ на деня е жерав, излизащ от облак. Старите проблеми, болки и ограничения бързо ще се забравят.
Телец
21 апрел – 20 май
Навлизате в труден период. Може да се разделите с приятели и роднини. Някой заминава или се готви за чужбина. Връзките ви са подложени на проверка. Намерете спокойно място и обмислете нещата. Денят дава най-неочаквано изход от трудна ситуация, но на първо време всичко трябва да се подложи на анализ и строга преценка на плюсовете и минусите. Смирете се, не роптайте срещу живота си и не обвинявайте другите за своите грешки. Неблагоприятно за операции на вени и глезенни стави. До обед не спазвайте диета.
Близнаци
21 май – 21 юни
Днес поне една преграда и бариера ще падне. Гответе се за далечни цели, за полет в чужбина, за посещение и покана отдалече. Личната ви програма ще се промени, може да се обадят партньори и приятели и да ви предложат нещо много примамливо за следващите дни и седмици. Не си подритвайте късмета. На работното ви място се очертават повишения. Може и да е по заместване, но с течение на времето ще се окопаете на стабилни позиции. Сънищата ви показват какво трябва да се направи и свърши бързо.
Рак
22 юни – 21 юли
Този ден носи прошка и помирение, възможност да се тръгне в нова посока, на нова работа или към далечни страни. Доверете се на предчувствията си и ако непрекъснато мислите за някого, непременно му се обадете. С пълна сила действа безжичният телефон на телепатичните връзки. С някакво шесто чувство усещате какво се случва с близък, който ви е на сърце. Подгответе се добре за предстоящите разговори и преговори. С лекота може да убедите някого да ви съдейства, защото усещате прекрасно каква мотивация го движи.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на открито противопоставяне. Прикриваните чувства, действия и отношения излизат на показ. Трудно ще ви простят, а и сами трудно ще простите грешки и прегрешения. Денят изисква смирение и прошка. Не правете от мухата слон, особено ако не искате да загубите ценно приятелство или работа. До вечерта ще откриете истинския смисъл на връзката си с някого. Не бива да се взимат прибързани и емоционални решения. Оставете интуицията да ви подскаже пътя или се обадете на човек, на чиито съвети вярвате.
Дева
23 август – 22 септември
Колкото и да работите и да се стараете днес, може да направите грешен ход, ако не се доверите и на предчувствията. Не отклонявайте предложения. Може да ви се обадят приятели от чужбина, да ви поканят на гости за уикенда или за празниците в края на годината. Ще се появят и кандидати, готови да ви придружат и да опитат и те от предлаганите екстри. До дни в живота ви се появява шансът, чакан отдавна. Късметът ви в бизнеса и в живота ще привлече и любовта.
Везни
23 септември – 22 октомври
Силен и творчески ден. Мислете и действайте в перспектива. Ще сбъркате, ако работите на парче и не гоните далечни цели. Някой подготвя и пътувания в чужбина, вероятно с еднопосочен билет. Очаквайте предложения и възможност да се измъкнете от летаргията, от безпаричието и безразличието. Не се оплаквайте от обстоятелствата, от близките и приятелите, а направете някаква решителна крачка, която да ви извади от застоя. Може да срещнете подходящия партньор, покровител и спонсор.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Предстоят два дни на неприятни компромиси, провали в партньорските връзки и откази, които трудно ще преглътнете. В хороскопа ви се образува кармичен кръст на планетни сили. Вероятно е да направите нарушение, което трудно ще ви простят, и прегрешение, за което няма да има прошка. Забравете за думата „трябва“. Днес нищо не е задължително, ако ви поставя в неприятна и рискова ситуация. Вродената ви интуиция и верният психологически подход ще ви измъкнат от тежката ситуация. Доверете се на предчувствията си.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Денят дава предимства, възможности и печалби за тези, които имат надеждни приятели и партньори, които разчитат на близки и роднини в чужбина, а също на лоялни работодатели и колеги. Предстои ви преход в нова среда. Може би готвите заминаване и опит да се проучи как стоят нещата по отношение на връзки и работа извън страната. Днес правите поредния опит за летене в несвойствена среда. Нищо да не се отказва. Може и да ви се получи, ако заедно с уменията си сте впрегнали и интуицията в колата на голямата си амбиция.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ще почувствате остро какво трябва да се направи в една важна за вас ситуация. Опитайте да разрешите проблемите комплексно и от раз, а не да се бавите с решения и отговори. Обхваща ви някакво особено нетърпение. Изведнъж посягате към телефона и се обаждате на някой, който наистина може да ви бъде от полза или заслужава вашето внимание и интерес. С взаимни компромиси и точно поета отговорност ще излезете от всякакви неудобства и кризи.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Денят носи тенденция към ясновидство и телепатия. Опитайте да освободите ума си от шумотевицата на деня, от глупавите препирни на работното място и у дома. На прага сте на важно прозрение, което ще даде и решението на наболелите проблеми. Луната навлиза във вашия знак и в утрешния ден ще бъде в точна опозиция на Юпитер от Лъв. Аспектът може да ви донесе юридически проблеми. Затова днес не се  противопоставяйте на авторитетите, от които зависите, и спазвайте стриктно правилата.
Риби
20 февруари – 20 март
И в най-напрегнатата и трудна ситуация на избор днес ще помогне вродената ви интуиция. Основното оръжие на Рибите е умението да се изхлузват, когато стане напечено и няма друг изход. Днешният ден ви дава шанс да заплувате в нова посока, да направите поредния избор, който ще ви донесе успех в работата и партньорските връзки. Някой се готви за миграция и емиграция, а друг се връща, изпълнил или неизпълнил една своя мисия. Предстоят срещи, които може да преобърнат живота ви, и дано да е в печелившата посока.

COMMENTS

WORDPRESS: 0