Млад мъж издъхна внезапно в трамвай, медиците го извадиха от „клинична смърт“

Неописуем шок и ужас са изживели преди минути пътници в трамвай №6, съобщиха потресени очевидци на покъртителен инцидент в центъра на София. Мла

Неописуем шок и ужас са изживели преди минути пътници в трамвай №6, съобщиха потресени очевидци на покъртителен инцидент в центъра на София. Млад мъж на около 30 години е издъхнал внезапно в салона на мотрисата.
Драмата, се е разиграла на спирката на кръстофището на бул. Христо Ботев с ул. Пиротска. „През прозореца още се вижда как покойникът седи неподвижен на една от седалките. Току що пристигна патрулка на полицията и служителите влязоха в трамвая“, разказа столичанка.
Невероятната драма е приключила с още по-невероятен хепиенд, съобщават очевидци, които със затаен дъх са следили развоя на събитията на мястото на инцидента. Екип на Спешна помощ е успял да извади от клинична смърт младия мъж, за който всички пътуващи в трамвая решили, че е умрял внезапно.
Той седял вцепенен и бездиханен на една от седалките, поради което ватманът спрял мотрисата. Спешно били повикани полиция и линейка.
„Докторите направиха чудо, той пое въздух и помръдна. Веднага го качиха в линейката и го откараха в болница“, разказа очевидка на историята с щастлив край.
Тепърва ще се установява какъв здравословен проблем е сполетял младия мъж. Движението на трамваите е възстановено.

COMMENTS

WORDPRESS: 0