Хороскопът

Хороскоп за 17.01.2015 Овен 21 март – 20 април Всичко предприето днес и утре ще отваря нова страница в живота ви, ще разрешава по един или дру

Хороскоп за 17.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Всичко предприето днес и утре ще отваря нова страница в живота ви, ще разрешава по един или друг начин наболелите проблеми и ще дава индикации накъде и с кого да вървите. Тенденцията е днес всичко да тръгне по вода, да се обадят хората, които наистина обичате и усещате, че са приятелски настроени. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Денят е благоприятен за пътувания, за огледи на имоти и терени, за срещи с евентуални спонсори и бизнес партньори. В тези дни може да намерите и новото си жилище.
Телец
21 април – 20 май
Днес ще откриете изход от невъзможна ситуация, от проблем, който, както и да се реши, ще носи загуби, но в момента може да се намери трети вариант, който да отложи неприятните действия в бъдещето и да ви даде възможност да намерите спасителния за вас изход. Направете всичко възможно да си върнете дълговете и точно днес не взимайте нови. Може да ви хрумне блестяща идея или приятели да ви направят изгодно предложение. Сънищата ви ще се сбъднат до три дни.
Близнаци
21 май – 21 юни
За родените във втората декада денят носи противопоставяния и натиск, които все някъде ще избият. Не е изключено да загубите самообладание, да кажете и направите неща, за които може и да съжалявате. Насъбраното във времето неудовлетворение търси изход, чака разрешение и възможност за изява при новите условия. Не губете време, направете реформите и реорганизациите, които ще ви помогнат да дишате по-свободно, да не стоите с вързани ръце и да започнете да реализирате на практика амбиции и желания.
Рак
22 юни – 21 юли
Един от най-силните ви дни за месеца. Близо до вода ще получите интуитивно прозрение за пътя напред. Вземете си вана, намерете време да помислите, да медитирате и помечтаете насаме. Неочаквано и за вас самите може да откриете изход от ситуация, която отдавна не ви дава покой. Не се колебайте да претворите в реалността днешните си хрумвания и идеи. И случайно срещнати хора ще ви помагат да допълвате липсващите звена от личния си пъзел. С лекота прескачате прегради и ограничения. Бъдете себе си.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден за напредък и постижения, за крачка в нова посока и среща с хора, с които може да съградите едно по-щастливо бъдеще. Всяка неприятност може да намери разрешението си и да ви освободи от неприятни ангажименти. Добре е за пътуване по море. По няколко канала получавате знания и информации, които ще се окажат особено полезни и важни за решенията и действията ви в следващите дни. Вървите и към изгодна имотна сделка.Посейте в парника първите семена за новата реколта.
Дева
23 август – 22 септември
Родените във втората декада ще изживеят моменти на тежък избор, ще се окажат търсени на едно място и пренебрегнати на друго. Ще взимате прибързани решения, ще съжалявате за пропилените възможности и мигове. Циреят на личното ви неудовлетворение ще се спука. И независимо че след това ще ви олекне, може да кажете и направите нещо, с което да дистанцирате досегашните си партньори. След този ден нищо няма да бъде същото, отношенията ви ще тръгват в една различна и дано по-благоприятна посока.
Везни
23 септември – 22 октомври
Не пропускайте този ден. Дори и невъзможното ще стане възможно, ще ви отвори очите за полезните и вредните за вас положения, дейности и хора. С лекота ще преодолеете и най-високите бариери и критерии, които някой ви е поставил. Ще ви хрумнат спасителни идеи, които шефовете ви до дни ще одобрят и внедрят на практика. Очаквайте ползи и придобивки от всичко, с което се захванете и придвижите напред по релсите на ежедневната необходимост. До утре може да уредите брокерска сделка и да намерите отдавна търсен клиент.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Добре е днес да действате с далекобойната техника, да не се спъвате в ежедневното, а да помислите как да разрешите по-глобални дела в личен и бизнес план. Късметът ви се отпушва, може да получите покани и обаждания, които не бива да се пренебрегват, но трябва добре да се проучат, преди да се даде отговор и да се започне някаква инициатива. Близо до вода ще получите прозрение за пътя напред и за действията, които ще ви донесат пари и ще ви спечелят предимства. Сънищата ви от тази вечер ще се сбъднат.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Денят дава воля за изява на насъбраното в годините, отпушва думи и действия, които в миналото сте си забранили. С един жест може да разрушите прегради, да подновите отношения, да направите крачка в една невъзможна до момента посока. Денят се свързва със стихията на водата, за която прегради не съществуват, която гаси огъня на болезнените страсти и амбиции и ни поставя пред изискванията на реалността. Сложете край на сърденето, обадете се, подновете стари връзки, размразете отношения, чиято липса ви тежи.
Козирог
22 декември – 20 януари
Крачката, която правите днес, ще ви донесе късмет, ползи и предимства в началото на деловата седмица. Пътувайте, огледайте имоти, уредете брокерска сделка. Съдбата ще ви изпрати нужния човек и шанс, който не е за пренебрегване. Денят дава сила за справяне с тежки и зациклени ситуации. В този ден малката капка ще прелее чашата на търпението и малкото камъче ще преобърне колата на прекалените надежди и напразните очаквания. Време е да уточните позициите си и да поставите ултиматуми.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Действията ви днес носят печата на бъдещите инициативи, на възможността да се печели повече, да се осъществят връзки и възможности, които в миналото сте пренебрегвали. Това, за което не сте имали време, вече напира да се случи, изисква вниманието ви и претендира за решителни действия от ваша страна. Най-неочаквано ще намерите изход от угнетяваща и болезнена ситуация, а може би и от самотата. Време е за революционни промени в начина ви на работа и живот. Сънищата ви ще се сбъднат.
Риби
20 февруари – 20 март
Тежък ден за родените във втората декада. Близки и приятели ще се държат ултимативно, ще ви притискат с изисквания и претенции, които няма да можете да удовлетворите. В душата ви се надига недоволство, а в сърцето ви се натрупва разочарование. До вечерта не са изключени избухвания, които ще отприщят река от емоции. Ще кажете и направите нещо, което сте си забранявали в очакването другият да ви разбере и оцени. След този ден животът ви може да тръгне в съвсем различно русло и нещата да се успокоят.

COMMENTS

WORDPRESS: 0