Мъж откри странна находка в натуралния си сок

Странна находка откри мъж от Горна Оряховица в натурален сок. Адреан Василев купил продукта в сряда от голяма верига хранителни магазини. Съпруг

Странна находка откри мъж от Горна Оряховица в натурален сок. Адреан Василев купил продукта в сряда от голяма верига хранителни магазини. Съпругата му опитала напитката и усетила странен вкус. Той излял течността в мивката и тогава му се сторило, че в картонената кутия има нещо. Решил да разреже опаковката, за да провери какво има вътре. Тогава попаднал на странното съдържание, съобщава velikotarnovo.utre.bg.
Провокиран от неприятната случка Адреан Василев направил снимка на вътрешността на картонената кутия. Фотосът мъжа сподели във фейсбук групата „Добре дошли в град Горна Оряховица“. Публикацията предизвиква десетки коментари, изразяващи възмущение и насърчаващи мъжа, да потърси съдействие от компетентните органи, защитаващи потребителя. Някои от хората, споделили мнение под снимката пък смятат, че срока на годност е подправен, за да може стоката да бъде продадена.
„Запазил съм сокът и ще го занеса в Агенцията по безопасност на храните“, категоричен е Адреан Василев. Той сподели още, че на срокът на годност на продукта, който бил изписан на кутията е до 26.05.2015 година. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0