Хороскопът

Хороскоп за 13.01.2015 Овен       21 март – 20 април Ден на крокодила, който може да ви захапе. Желанието за ко

Хороскоп за 13.01.2015
Овен      
21 март – 20 април
Ден на крокодила, който може да ви захапе. Желанието за коренна реформа предизвиква насилие. Това, което не може да стане по нормалния начин, ще стане с натиск и ще действа разрушително, преди да започне отново да се гради. Изисква се внимание, вникване в проблемите на другите и разбиране на човека до вас. В живота ви може да настъпят обрати, след които нищо няма да бъде същото. Не се поддавайте на гнева, опитайте да приключвате недовършените си дела, а не да започвате нещо ново.
Телец
21 апрел – 20 май
Желанието да вземаш, да искаш и да притежаваш се оказва по-силно от разума и от любовта. Сексуалната енергия днес вреди на здравето, изправя ви пред невъзможни решения и отговори, които няма да се понесат и от двете страни, които ви дърпат към себе си. Някой ще замине, друг ще се дистанцира, а това ще ви накара още утре да промените поне едно свое решение и намерение. Не влизайте в конфликти. Тълпата е неуправляема. Едно малко камъче може да преобърне колата. Чакат ви два трудни дни.
Близнаци
21 май – 21 юни
Денят се свързва с коренната реформа, с желанието всичко старо да остане в миналото. В такъв момент младите обръщат гръб и си събират багажа, насочили очи към чужбина. Природата не търпи празно. Един ще си отиде, друг ще дойде, дори и през телените огради на границата. Не се препоръчват нови начинания. Опитайте да сложите в ред разбърканото си ежедневие и да смирите големите апетити. Нещата ще се развият добре, ако се опитате да разберете другите и да простите волните и неволните им прегрешения.
Рак
22 юни – 21 юли
Един от най-трудните дни за месеца за родените в последната декада. Ще ви нападат от всички страни и особено в местата, където слабостите ви са на показ. Спазвайте някои ритуали, дори и да ви се виждат остарели и смешни. Не си режете ноктите, не планирайте хирургически интервенции и не яжте месо. Приключвайте със старите задачи и начинания и не да започвайте нови. И сънищата от тази сутрин тълкувайте точно наобратно. Добре е да отложите пътувания или да оставите някой да ви наглежда дома. Щадете кръста и бъбреците.
Лъв
22 юли – 22 август
Денят е зареден с агресия и непоколебимост. Контролирайте страстите и желанията, не излизайте от рамките на добрия тон и не позволявайте да ви въздействат в избора. Денят е благоприятен за приключване на обещаното преди. Представете труда си и очаквайте положителни отговори. В следващите два дни ще срещате открито и прикрито противопоставяне, ще се наложи да се отказвате от заплануваните срещи и намерения. В живота ви ще се появи опасен дразнител, както и искания за имотни делби.
Дева
23 август – 22 септември
Денят изисква смирение, желание да се постигне примирие, особено в отношенията с близките хора, с приятелите и колегите, на които държите. Отварят се големите апетити. Всеки ще дърпа чергата към себе си и ще бъде много трудно да се постигне съгласие. Поемете ролята на посредника и парламентьора, на този, който разбира и оценява и двете страни и търси възможност за договаряния, от които сам ще има полза в бъдеще. Отложете пътувания, ако чувствате, че мястото ви е тук и че някой има нужда от вас.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ден на труден избор. По добре не го правете, не започвайте нищо ново, особено ако някой, на когото не се доверявате, ви подтиква към прибързани инициативи и действия. Родените в последната декада ще изживеят часове на притеснение и рискове, особено ако се доверят на непознати и не са внимателни по отношение на дома и семейството. Вървите към изневери не само към половинката, но и спрямо собствените си разбирания и намерения. Отложете за следващите дни старта на новите си инициативи.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес е вероятно да се случат събития, които ще отприщят личното ви неудовлетворение, а оттам и агресията ви спрямо някого и нещо. Трудно прощавате чуждите грешки, а за своите нехаете. Не предприемайте стъпки в нова посока. Опитайте се да постигнете примирие на работното място и у дома. Вървите към проблеми със закона и юридически притеснения по отношение на документи и дела. В живота ви се появява опасен дразнител, който може да съживи старите спомени и старата агресия.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
В този ден се препоръчват пост и въздържание, отказ от начинания и намерения, които могат да поставят на изпитание служебния или семейния мир и да ви вкарат в преразход на сили и средства. Останете си у дома, не планирайте пътувания и не отсъствайте от местата, където имате да вършите отговорна работа и сте дали обещание за подкрепа. Ако заминете за чужбина, дълго няма да се върнете. Денят се свързва с насилието и с желанието за реформи, които ще стават по трудния начин и ще засягат болезнено тези, които обичате и цените.
Козирог
22 декември – 20 януари
Един от най-трудните и рискови дни за месеца, особено за родените в последната декада. Апетитите са големи, трудно е да се спреш, да помислиш, да откажеш на едно примамливо предложение, което в бъдеще ще се окаже поредният спукан балон. Бъдете особено внимателни в любовта и секса, в предложенията на работното място и в желанията за заминаване в чужбина. На всички нива е заложен капан за наивници и тенденция към манипулация. Не предприемайте животопроменящи стъпки.
Водолей
21 януари – 19 февруари
За вас в този ден има много посоки на избор, но повечето от тях ще ви вкарат в капани, за които утре ще разберете. Родените в последната декада ще отхапят голям залък и дано е от правилната страна на ябълката. Може да поставите ултиматуми. Притискате някого с претенции и желания и временно получавате това, което искате. За следващите два дни се подгответе за отбрана. Не планирайте аборти, не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Приключеното в този ден ви освобождава от неприятен ангажимент.
Риби
20 февруари – 20 март
Днес всичко ви идва в повече. От една страна, ще ви притискат ангажиментите на работното място, а от друга – семейните и приятелските задължения ще изискват време и присъствие. Не очаквайте някой да ви разбере, да подаде ръка и да ви отмени. В утрешния ден това непременно ще стане или ще вземете най-после решението да промените ситуацията в своя полза. В момента съдбата добавя последната горчива капка и хапка, която вече няма да може да понесете и преглътнете. Настава време за промени.

COMMENTS

WORDPRESS: 0