Родителите на захвърленото в контейнер бебе гледали в интернет как да го изродят

Родителите на намереното в контейнер бебе гледали в интернет как да го изродят, съобщава TV7. Майката е на 14г, а баща на 17. И двамата учат в е

Родителите на намереното в контейнер бебе гледали в интернет как да го изродят, съобщава TV7. Майката е на 14г, а баща на 17. И двамата учат в едно и също училище. Връзката им е от около година. И двамата са от семейства на военни, но родителите им не са знаели, че връзката им е достигнала дотам.
Ден преди раждането момичето е имало час при лекар, но не е отишла. За раждането е помогнал бащата, гледали са как от интернет. Пъпната връв е отрязана с ножица. След раждането момичето е изпрало одеялата и дрехите си. Познати описват младите родители като добри и свестни деца. Момичето изглеждало по-затворено и плахо. След като екипът на казанлъшката болницата даде име на детето, то вече има презиме – на служител от болницата, и фамилия – на улицата, на която е намерено.
„Тя не е виновна, ние сме готови да й помогнем. Вярваме, че проблемът е породен от това, че тя е била затворена в себе си“, каза директорът на болницата в Казанлък д-р Кети Маналова.
Майката на невръстния Димитър отказва да признае, че му е такава. Тя е настанена в казанлъшката болница в тежка следродилна депресия. Там момичето постъпва с болки, тъй като плацентата й не е била отстранена.
„Момичето е подсъдимо“, съобщи говорителят на районната прокуратура в Казанлък Антония Спасова.

COMMENTS

WORDPRESS: 0