Хороскопът

Хороскоп за 24.12.2014 Овен 21 март – 20 април Ден за бъднуване с най-близките хора. Ограничете максимално присъстващите на трапезата. Събира

Хороскоп за 24.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Ден за бъднуване с най-близките хора. Ограничете максимално присъстващите на трапезата. Събират се родители, деца и внуци. По възможност дистанцирайте кръга от приятели, всеки да е в своя кръвен и родствен кръг. Ден на фатални привличания. Не допускайте странични лица в обсъжданията и решенията, които трябва да вземете сами. Заемете се с подготовката за празника, почивайте в спокойна обстановка. Не се опитвайте тази вечер да решавате важни делови или семейни проблеми.
Телец
21 април – 20 май
Не предприемайте крачки, които може да ви скарат до вечерта с близки и роднини. Не е ден за отсъствие от дома. Ограничете максимално деловите и професионални връзки. Родените около 1-5 май може да очакват провокации вечерта, особено ако не са си на мястото. Настройте се на празнична вълна, не обсъждайте неприятни теми и не пътувайте до утре на обед в рискови компании към рискови места. Ден за пасивност и нищоправене. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден на всевъзможни изкушения. Не позволявайте намеси и не се месете в чуждия избор. Противопоказно е да се работи в екип, да се взимат наложени отвън решения, особено ако не се знае кой ще пие и кой ще плаща. Заемете се с празничната трапеза и украса, бъдете с най-близките. Приятели ще ви теглят в странична посока. Отложете за утре съвместните сбирки, пътувания и инициативи. Тази свята нощ подарете на семейството си, на тези, които обичате и ви обичат безпрекословно.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден на Адам и Ева под райското дърво. Присъствието на странични лица е вредно. Към двойката може да си присламчи змията, която да развали нещата и да внесе негативизъм във връзките. Предстои свята нощ, в която помислите ни трябва да са добри и всеопрощаващи, да не допускаме намеси в личния си избор и да не се месим в чуждия. Смирете амбицията, не взимайте важни решения, особено под нечий диктат. Препоръчва се уединение и размисъл, отказ от пищността и суетата.
Лъв
22 юли – 22 август
Луна и Марс ви гледат в опозиция от знака на Водолея. Претенциите към вас се увеличават. Трудно ще отговорите на всички искания, а и не е необходимо. Този ден е за семейството и най-близките. Приятелите трябва да почакат, да не ви поставят условия, още повече ултимативни. Всяко чуждо присъствие тази вечер ще предизвика неприятни разговори на масата и може да ви скара с близък. Не планирайте пътувания тази вечер и утре до обед. Помислете, преди да кажете и да направите нещо, за което ще съжалявате.
Дева
23 август – 22 септември
Ден за работа на свой терен, за подготовка на празничната трапеза и подаръците. Всичко странично да се остави за утре. Събираме се в тесен кръг, приказки за работа и бизнес да се забравят. Старайте се да избягвате злото и негативните помисли с всички сили. Не вземайте окончателни решения, особено под диктовка или странична намеса. Смирете амбицията, не оставайте след работа, домът и близките ви чакат. Да не се подаряват цветя. Да не се секат елхички, това е трябвало да направите в предните дни.
Везни
23 септември – 22 октомври
Днес много пътища се отварят пред вас, но най-важен е пътят към дома, към близките и любими хора. Има време, утре може да пътувате, да променяте графика си, да организирате приятелски сбирки и купони. Днес най-болезнено се чувства липсата на тези, които истински ни обичат и ценят. Смирете амбицията, стопете дистанциите, не оставайте да ви чакат тези, които винаги са ви мислили и са се грижили за вас. Ако сте сънували родителите си, анализирайте проблемите си и започнете да ги решавате.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден на фатални привличания, които може да ви развалят празниците. Не пътувайте късно вечерта и утре до обед. Родените около 1-5 ноември са изправени пред труден избор. Бъдете там, където отдавна ви е отвело сърцето, където са близките ви родственици, родителите и децата. Приятелските намеси и срещи ще ви създадат проблеми и може да влошат отношенията в семейството. Ограничете до минимум контактите, не провеждайте делови разговори, търсете уединението, спокойствието и уюта на семейното огнище.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес третият е излишен. Не канете гости. Съберете се с най-близките под елхата. Изключете телефона, не поемайте професионални ангажименти и не решавайте важни делови въпроси. Десет пъти обмисляйте решенията, които се налага да вземете. Може би е по-добре да отложите избора си за утре. Това, което днес се обърка дълго няма да се оправи. Не е ден за голямо пазаруване и работа в последния момент. Ако сте забравили един подарък, по-добре сами го измайсторете. Така ще зарадвате повече любимите си хора.
Козирог
22 декември – 20 януари
Отдайте се на приятни занимания и на подготовката за Бъдни вечер. Нищо да не се прави с бързане и в последния момент. Днес няма важни дела, важни ангажименти и неотложна работа. Намалете натоварването, търсете спокойствието и уединението на семейния уют. Запалете камината, намерете време само за най-близките и любими хора. Отдайте се на приятни занимания и на приготовленията в кухнята. Опаковайте последните подаръци. Ако получите изненадващи покани и предложения, оставете ги за утре.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Марс. Аспектът е прекалено емоционален и на моменти агресивно предизвикателен. Не канете гости, особено ако близките ви не са съгласни с нечие присъствие. Родените около 1-5 февруари е добре да си останат у дома и да не пътуват късно вечерта или рано сутринта на Коледа. Хора, които прибързано сте приели в живота си, ще ви поставят условия. Ден на фатални привличания, които може да развалят връзки градени с години. Не поемайте излишни рискове, отложете делови срещи и визити.
Риби
20 февруари – 20 март
Не работете в екип и не вземайте колективни решения, особено в делови план. Не е ден за събрания и приятелски сбирки. Отложете всякакви ангажименти и бързайте към дома. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Не се сърдете на никого, а само на себе си, ако вземете неправилното решение. Премисляйте всеки ход, всяко действие и всяка дума. Старайте се да не засягате болни теми за близките, с които сядате на трапезата. Освободете мислите си от натрупания негативизъм.

COMMENTS

WORDPRESS: 0