Хороскопът

Хороскоп за 25.11.2014 Овен 21 март – 20 април Не предприемайте важни инициативи. Родените в първата декада са на прага на рискови връзки.

Хороскоп за 25.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Не предприемайте важни инициативи. Родените в първата декада са на прага на рискови връзки. Не позволявайте да ви въздействат и отклоняват от поетия път и от поетите в миналото ангажименти. Вероятна е среща с фаталната любов, с едно приятелство, което ще нанесе доста вреди на работата и семейните връзки и ще се превърне в предателство спрямо личните ви цели и амбиции. Не работете в екип, не слушайте какво ви съветват и постъпете така както намерите за добре. Ако сте сънували родителите си, това е знак за внимание.
Телец
21 апрел – 20 май
Ден на придобивки и ползи чрез използване на чужд труд, чужд ум и нечия услужлива банкова сметка. Успявате да привлечете качествени съюзници и сътрудници и да стоварите доста голяма част от своята работа и лични задължения на колеги и подчинени. Трудно се изкушавате, но с успех може да изкушите някой и да го склоните на компромис във ваша полза. Проблемът е, че колкото и да сте внимателни, може да се намери някой, който и вас да изкуши и да насочи в нужна нему посока. Увеличете личния самоконтрол.
Близнаци
21 май – 21 юни
Проблемите от миналите дни може да ви накарат да направите нежелани компромиси, за да излезете от кризата и да напреднете в желаната посока. Съветът е да ограничите до минимум обсебващи и натрапчиви връзки. Ден на фатални срещи и привличания, които може да разбият семейства и бъдещи професионални намерения. Нещо ви тегли да действате в посока на чужд интерес, като така смятате, че придобивате сигурност. Не рискувайте, ако не се налага, не правете промени, ако може да минете и без тях.
Рак
22 юни – 21 юли
Един от най-рисковите дни за родените в първата декада. Смирете се, не тръгвайте в посока на изкушенията, не участвайте в залагания и сложете „не“ пред всяко намерение и действие, което знаете, че ще ви вкара в неприятности, разходи и здравословни проблеми. Вечерта се приберете навреме у дома и не оставайте в неприятни компании. Ден за пасивност, за изчакване и тихи занимания на свой терен. Не повишавайте глас у дома и на работното място и се стремете да запазите статуквото.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес може да спечелите много, ако накарате другите да се трудят за вас, ако склоните колеги и близки да тръгнат в изгодна за вас посока и да работят за личните ви цели и интереси. Опасно е да се взимат съвместни решения. Не е изключено трети лица да се намесят в играта, която смятате да играете в тесен кръг. Ще има неочаквани обрати в отношенията, може да спечелите от места и дейности, на които не разчитате, а тези на които сте заложили да ви подведат и вкарат в дългове. Не се товарете с допълнителни задачи.
Дева
23 август – 22 септември
Тенденцията при вас е да спечелите от съвместните инициативи, да направите ход, който да е защитен и обезпечен финансово от близки, колеги и бизнес партньори. Успявате да се внедрите в печеливша среда и да получите съдействие и облекчения, които не се дават всеки ден и на всеки. Ще има недоволни и недооценени. Може да влезете в интриги и разправии, което ще е неуместно в ситуация, която може да се развие благоприятно за вас. Не вземайте прибързани решения, особено под натиск и диктат.
Везни
23 септември – 22 октомври
Днес може да ви бъде предложено да изберете между доброто и злото, като всички варианти ще бъдат негативни за вас. Съветът е да не взимате никакви решения, особено ако някой настоява да избързате и да вземете определена страна. Родените около 1 октомври може да имат служебни проблеми. Не оставяйте без надзор поверителна документация, не споделяйте чужди тайни и информации, които са обект на конкурентен интерес. Ако сте сънували нещо объркано, и животът ви наяве може да се обърка.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден на хората, умеещи да манипулират поведението и мнението на другите и да ги подтикват да взимат изгодни лично за тях решения. Някои от вас може да се окажат от тази оцеляваща порода, но други с голяма вероятност ще затънат в дългове и проблеми при екипна работа и съвместни инициативи. Денят може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Може би е по-добре да изчакате, особено ако не сте сигурни в другите или в себе си. Насрочете за утре важни делови и лични разговори.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден за уединение и самоанализ. Не се препоръчва участие в съвместни проекти, особено в такива, при които не се знае кой пие и кой ще плаща. Движете се сред свои, контролирайте максимално работата на тези, които работят за вас. Ако търсите майстори, може да попаднете на неточните хора. Не ви трябват съветници или помощници в нещо, което може да свършите сами или с членовете на семейството. Ограничете контактите, разходете се сред природата, но без да рушите и вредите. Не сечете дървета. Подкрепете решенията на децата.
Козирог
22 декември – 20 януари
Луната навлиза във вашия знак и до вечерта вече е в съвпад с Плутон. Аспектът дава огромен потенциал за манипулативност. Денят е под флага на изкушенията, на библейската тройка под ябълковото дърво и под егидата на третия, който командва ситуациите в живота ни задкулисно. Може да направите необмислен ход под чужда диктовка. Козирозите са сред най-умните хора. В такъв ден е добре всичко да решавате сами, да не търсите консултанти и съветници, а да разчитате на това, което имате като наличност и талант.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Вашият знак е символ на съвместната инициатива, на федеративноста и приятелството. В днешния ден такъв подход може да ви изиграе лоша шега. Не се предоверявайте, не отивайте на първа среща и не сключвайте партньорски договори с непроверени хора. Може да обедините усилията си само с неволята, която ще ви научи как да намерите изход от положения и връзки, които ви затрудняват. Ако нещо не се получава, опитайте пак, огледайте ситуацията от друг ъгъл и ще намерите решението на проблема. Ако не се получи, изчакайте до утре.
Риби
20 февруари – 20 март
Ден на плътски изкушения и астрални битки. Конкуренцията навлиза в безкомпромисни битки и нива. Всеки, който по някакъв начин ви съдейства или помага, може да има тайни мисли, цели и намерения. Не се съгласявайте на компромиси и на принудителен избор. Може би всяко от двете предлагани днес решения е погрешно. Още утре ще се появи трети вариант, който прекрасно ще пасне на ситуацията, ще ви помогне да решите проблемите и да спечелите. Не вредете на природата и сами не се месете в чуждия избор.

COMMENTS

WORDPRESS: 0