Хороскопът

Хороскоп за 16.12.2014 Овен 21 март – 20 април Навлизате в период на реформи, които ще донесат възможности за разширение и творчески успехи,

Хороскоп за 16.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Навлизате в период на реформи, които ще донесат възможности за разширение и творчески успехи, но преди това ще ви скарат с близки, приятели и колеги. Старото не издържа на напъна, не може да продължавате постарому и да искате промяна в начина си на живот. Ще се наложат болезнени реорганизации, които трябва да започнат още от основата на проблемите. Помислете и за защитата от евентуални посегателства върху личната ви свобода, избор и мнение. Обърнете внимание и на здравето, не товарете кръста и бъбреците.
Телец
21 апрел – 20 май
Ден на преход, който трябва да се извърши по най-бързия начин, за да не загубите активност и позиции. В момента от вас зависят повече неща, но до края на периода някой друг ще овладее ситуацията, ще се опита да диктува и управлява живота ви. Направете поне една крачка в посоката, която ви привлича. Важно е другите да разберат, че няма да отстъпите, че сте непоклатими и ще отстоявате принципите си. Включете резервите, обадете се на хора, които могат да ви подкрепят или ще парират усилията на тези, които ви пречат. 
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден на фундамента, на основата, на желанието за коренни реформи, които ще позволят да постигнете напредък и да тръгнете в правилната посока. Поставете условията си, сключете нови споразумения, прегледайте старите договори и подпишете нови. В този ден е заложена програмата на бъдещето. Не може да се колебаете и да чакате някой друг да направи избора вместо вас. Ден на мечката, правят се и мечешки услуги, но като цяло се върви напред. Погрижете се за здравето си, не отлагайте прегледи и лечения.
Рак
22 юни – 21 юли
Тежък ден за родените във втората декада. Ще ви поставят условия и ултиматуми, на които трябва да противопоставите своите изисквания, без излишни отстъпки. Започнете нова програма, заложете основите на нова дейност и обезпечаваща връзка, на която ще разчитате в бъдеще. Включете резервите на пълна мощност, не позволявайте да ви убеждават кое е полезно и кое е вредно за вас. Ще получите неочаквано вдъхновение как да излезете от трудна ситуация. Може да намерите и да си направите сами лекарство.
Лъв
22 юли – 22 август
Денят носи изцеление, възможност да се смени подходът и да се намерят перспективните посоки за бъдещото развитие и успех. Сексуалната ви енергия бележи връх. В тези дни може да направите и бебето, но на първо време е от значение да осигурите на семейството си по-добри условия и едно по-спокойно бъдеще. Ден за реформи, за преговори с нови клиенти, посредници и доставчици. Преразгледайте всички условия по договори и коригирайте неизгодните за вас. Предстои чистка и в работния състав.
Дева
23 август – 22 септември
Край с изчакването, с вечните молби и покани да се свърши това или онова и с вечното чакане на заплатата. Ден, в който всеки трябва да си поеме негативите и позитивите на миналото. Старото си отива, предстоят болезнени реформи и реорганизации на работното място и ако не ги направите вие ще ги направи някой друг, който може да заеме и мястото ви. Търсете начин да се работи максимално ефективно, стартирайте нова бизнес програма. Сега е моментът да направите и предложение за брак. Вие сте на ход.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ден на ултиматуми. На едно място ще ги поставяте вие, а на друго ще ги получавате. Изискват се реформи на всички нива в живота ви. Ако не обърнете внимание на настъпилите промени, до края на годината ви очакват болезнени удари и още по-болезнено осъзнаване на ситуацията. Може да получите неочаквано откровение как да постъпите, за да имате минимални загуби. Ще трябва нещо да се загърби и остави в миналото, за да може да се даде шанс и перспектива на друго по-важно в живота ви. Ден, след който няма връщане назад.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Денят изисква да се работи на пълен ход и пълни обороти, за да не се загубят предимствата на миналото. Не пропускайте нито една предложена възможност, дори и да не е от вашия ресор или предмет на дейност и интерес. Имате шанс да се измъкнете от рамките на едно ограничение, което действа в живота и работата ви от доста време. Подпишете нов договор, осигуряващ в бъдеще печалби и ангажираност на други членове на семейството. Идват ви чудесни идеи, запомнете ги, ако не може веднага да ги реализирате.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес въпросът при вас не е да се отхвърли работата, а да се промени качествено подходът към нея, да се работи при нови условия, при нови договорености и ново мислене. Ако продължите без реформи, в следващата година може да отидете към зацикляне в бизнеса и деловите отношения, което ще се отрази и на семейните. Добре е да проучите възможностите за паралелен бизнес, който може и да не е свързан с настоящата ви работа. Търсете допълнителна застраховка в усложнената икономическа ситуация.
Козирог
22 декември – 20 януари
Рисков ден за родените във втората декада. Вероятни са проблеми на работното място и партньорски искания, които трудно ще удовлетворите. Не продължавайте да се съгласявате с условия и условности, които не ви удовлетворяват. Денят е важен за първа копка, за ново начало, за старт на лична програма, която ще донесе повече комфорт и обезпеченост в живота, бизнеса и семейните ви отношения. Сложете край поне на един компромис и на негово място поставете исканията си. Няма да ви е леко.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Всичко, което предприемете днес, ще ви осигурява солидна база и възможности за бъдещите инициативи. Подпишете нов договор, гонете си интереса, опитайте се да затворите производствения си цикъл, да бъдете минимално зависими от хора и обстоятелства, които се опитват да ви ограничават и поставят в рамка. Ден за ново строителство, за огледи на имоти, за първа копка на свой терен, за уреждане на наемни и наследствени отношения. И не на последно място е време да започнете на чисто и в любовта, ако се чувствате самотни.
Риби
20 февруари – 20 март
Ден, в който е добре да се плува срещу течението, да се търсят нови полета на опитност и възможности за реализация. Заложете здрав фундамент на всичко, което смятате да предприемете и след това не се отказвайте. Подпишете нови договори, които да ви донесат повече лична обезпеченост и независимост. Дори и да работите в екип, може да се договорите за максимална лична самостоятелност. Действа правото за ненамеса в отношенията и у дома. Дайте възможност на всеки да постигне своето.

COMMENTS

WORDPRESS: 0