МВР и Прокуратурата: Рано е да се разкрият последните убийства в страната

Все още е рано да се говори за разкриване на последните убийства в страната. Това стана ясно от изявления на заместник главния прокурор Борислав

Все още е рано да се говори за разкриване на последните убийства в страната. Това стана ясно от изявления на заместник главния прокурор Борислав Сарафов и главния секретар на МВР Светлозар Лазаров след съвещание при премиера Бойко Борисов тази сутрин. На този етап не може да се каже нищо, но скоро ще има нещо, коментира Сарафов.
Използвам случая да благодаря и на премиера, и на господин Сарафов, и на главния прокурор за подкрепата, която получаваме в нашата работа. Институциите работят съвместно, добави главният секретар на МВР.
При нападения по-рано този месец бяха застреляни предприемачът Митко Дамянов и съпругата му, боецът Димитър Стоянов и пресаташето на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова.
В неделя премиерът заяви, че престъпленията ще бъдат разкрити до седмица, а късно вчера посети лично вътрешното министерство. В днешното съвещание е участвал и ръководителят на митниците Ваньо Танов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0