Азис: Николета не ми липсва, новата ми най-добра приятелка е Мария!

Кралят на попфолк жанра – Азис, не желае да коментира любовните си отношения, но за приятелските такива - нещата стоят по друг начин. Той говори

Кралят на попфолк жанра – Азис, не желае да коментира любовните си отношения, но за приятелските такива – нещата стоят по друг начин. Той говори за Николета така, както никога преди не е посмял и признава коя му е най-добрата приятелка в момента! В последното си интервю костинбродският славей категорично заявява, че не желае да коментира участието на бившия му съпруг Китаеца, нито пък какви са взаимоотношенията им към настоящия момент. Също така Азис не иска да разказва нищо за тръпката си Велизар. Като обяснение за мълчанието си, дава причината, че не желае да натрапва личния си живот на хората. Убеден е, че никой не се интересува от това с кой какви ги върши.
Запитан защо вече не е толкова близък с Николета, така както беше преди, Васко отговаря, че истината за техните отношения са известни само на Лозанова. „И на мен би ми било интересно да прочета причината“, отсича певецът. Интервюиращият разказва, че е питал водещата на „Папараци“ и тя му е отговорила, че „жаждата за нови емоции“ е разтрогнала приятелството им. Изтъква, изисквайки коментар от Азис, че преди време плеймейтката е поздравила Васил за клипа му с Алисия към „Хей, момиче“ и е била поласкана, че режисурата е нейна, ролите, сцените и цялостната визия на изпълнителя. Азис се съгласява иронично: „Така да бъде! Кой съм аз, че да оспорвам мнението й!“. Добавя, че който е излязъл от живота му, никога не му липсва. Това се отнася и за Николета. Според него дори и да се сдобрят, никога отношенията им няма да бъдат като преди, тъй като и „хората се променят, променя се и той“. В момента Мария Гущерова му е много близка приятелка. Азис разказва, че обожава да прекарва време с нея. Разбирали се само с един поглед и затова и в работата им върви, когато са ангажирани с дуетите си. Фолк изпълнителят ненавижда „дебелия“ си период и не обича да се връща често към него. Пожелава си да спечели формата „Като две капки вода“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0