Отложиха делото на Атанаска за месец март

Окръжният съд в Бургас отложи за 5 март делото на Атанаска Георгиева за убийството на 8-годишната Александра от Поморие. Това стана, след като

Окръжният съд в Бургас отложи за 5 март делото на Атанаска Георгиева за убийството на 8-годишната Александра от Поморие. Това стана, след като Атанаска беше призована да свидетелства, а тя настоя всички призовани по делото свидетели да бъдат изслушани преди това. Оказа се, че 5 от общо 68-те призовани не са могли да се явят пред съда.
Сред тях е полицай, представил болничен лист. Той е участвал в издирването на Алекс и Атанаска държи много на неговите показания.  Камериерката от хотела, намиращ се в близост до жилището на Атанаска, пък била незаконно призована, защото вече не живее на посочения от нея адрес. Сега тя трябва да бъде издирена в Пирдоп.
Обявено е, че в делото ще бъдат изложени и доказателства, събрани със СРС-та. Адвокатът на семейството на Алекс смята, че те с нищо няма да променят известното до момента.
На делото на 5 март ще бъде поканена и психоложката, разговаряла с Атанаска след откриването на тялото на Алекс, пред която тя първа си признала за убийството.

COMMENTS

WORDPRESS: 0