Жената на цар Киро проплака: Той умира, няма да успее да изкара нощта!

Мъжът ми Цар Киро умира в ареста, сигурно няма да осъмне. Дано го закарат в болница, за да го спасят. Кръвното му е рекордно високо, не може да

Мъжът ми Цар Киро умира в ареста, сигурно няма да осъмне. Дано го закарат в болница, за да го спасят. Кръвното му е рекордно високо, не може да стои от болки в килията от дископатия. Всеки момент ще се случи нещо лошо с него, защото е в прединфарктно състояние. Това заяви, задъхвайки се от рев Костадинка Рашкова, съпруга на Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро.
В момента Рашков е задържан в следствения арест в София, днес следобед е бил извикан екип на Бърза помощ, защото ВИП-арестантът е вдигнал високо кръвно и е изпаднал в криза, съобщава „Марица“.  Днес Костадинка и неговите адвокати са били повикани от прокурор от Специализираната прокуратура в София, за да присъстват на представянето на материалите по приключило разследване срещу Цар Киро за контрабанда на 500 грама живак и участия в група за нелегалния му внос от Турция.
„Той е прекарал три инфаркта. Когато отидохме, беше в много тежко здравословно състояние, викаше от болка. Не успяха да му дадат документите по предявяването, защото е зле. Викаха лекар. Моля се да оживее до утре. Какво ще правя без него, какво ще правят децата и внуците. Какво като е Цар Киро, няма ли човешки права“, проплаква Костадинка.
Преди няколко дни Кирил Рашков поиска да бъде освободен от ареста по здравословни причини. Съдът в Пловдив отказа домашен арест. В същото време, ако до 10 март Специализираната прокуратура не внесе обвинителен акт за контрабандата на живак, Рашков трябва да излезе от ареста, защото свършва осемесечния законен срок за задържане. Марица.бг припомня, че Цар Киро бе арестуван в началото на юли миналата година пред хотела си на ул. „Св. гора“ в Пловдив, а при претърсване в джип, който е шофирал, беше открит живак.

COMMENTS

WORDPRESS: 0