Хороскопът

Хороскоп за 02.01.2015 год. 31.12.2014 Овен 21 март – 20 април Не започвайте с претенции и прекалена амбиция в този ден. Време е за прочист

Хороскоп за 02.01.2015 год.
31.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Не започвайте с претенции и прекалена амбиция в този ден. Време е за прочистваща диета, наблегнете на соковете. Опитайте да разчистите и проблемите на миналото в отношения и лични връзки. Към обед плановете ви се променят, тръгвате в посока, която не сте смятали за перспективна, но впоследствие срещите ви ще се окажат от голяма важност. Полезните продукти лесно се усвояват. Отдайте дължимото на новите козметични средства. Днес и утре оставете работата, релаксирайте на приятно място.
Телец
21 април – 20 май
Ще се почувствате много добре, ако отделите повече от времето си за лични дела, за здравословни процедури, за посещение в центрове за разкрасяване и релакс. Днес кръвта се обновява, приетото лесно се усвоява. Доставете си радост, опитайте нов козметичен продукт, направете си нова прическа, опитайте да промените излъчването си и ще забележите как в следващите дни и отношението на другите към вас ще се промени. Понякога задно със старите дрехи сваляме и старите проблеми.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден за пътуване, за опипване на почвата в личен и професионален план. Съчетайте отговорностите и работата с удоволствията. Не употребявайте груба храна. Добре е да се започне диета до пълнолунието. Денят е магичен. До вечерта ще получите нова информация, позволяваща да задвижите още утре нови инициативи и срещи, които ще оформят нова посока на личния ви живот и политиката ви в бизнеса. Не предизвиквайте конфликти. Родените до 1 юни може да направят грешен ход, да загубят позиции и предимства.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден, в който е добре да се поглезим, да изпробваме нова козметика и нов лек, да релаксираме така, както го разбираме и ни е по джоба. Колелото на съдбата се завърта. Стават ви ясни някои моменти в отношенията, които са ви убягвали в празничната еуфория. С пълна сила ще се появят отново старите проблеми. Този път не може да се отлага, трябва да се намери време и място за преговори, за срещи и разрешение на спорните въпроси. В понеделник вече трябва да имате готова версия за действие и движение напред.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден за почивка, за релаксация на приятно място и с приятни на сърцето ви хора. Посетете център за разкрасяване, доставете си радост, сменете поне прическата, но без да се подстригвате много, защото за лъвът гривата е неговата сила и талисман. Може да се наложат пътувания и промени в плана. Не позволявайте на странични фактори да определят поведението и избора ви. Независимо какво се случва, действайте спокойно и ще разрешите спорните въпроси.
Дева
23 август – 22 септември
И докато другите си почиват, вие отново сте на разположение, действате или работите извънредно. Родените около 1 септември са в по-трудна позиция. Може би това са и хората, които ще се грижат за почивката и приятните моменти на околните, отделяйки от свободното си време. Плановете ви ще се променят. Може да се откажете от пътуване и да тръгнете в нова посока, която някой друг е променил с действията или с бездействието си. До вечерта получавате информация изискваща бързата ви реакция.
Везни
23 септември – 22 октомври
Денят ви дава глътка въздух в променящата се и изискваща вниманието ви ситуация. Споделете някои свои екстри с приятели, не бързайте да изисквате много и започнете деня с жест на внимание. Отдайте се на активна почивка и релаксация. Сега е момента за дълго отлаганите процедури, помагащи за оздравяването на тялото и душата. До утре на обед не се занимавайте с делови задачи. Възстановете силите си така както смятате за добре и се радвайте на приятни присъствия. Чакат ви трудни дни.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден, който е добре да прекарате в тишина и на спокойствие заети само със себе си и с близките ви хора. Доставете си радост за душата и дайте на тялото нужната почивка в малко по-луксозна обстановка. За някой от вас луксът е точно в спокойствието, във възможността да си починеш качествено, да не правиш нищо по задължение, да посетиш места, които радват окото и възвисяват духа. Идете на сауна а масаж, споделете щастливите си мигове с любими хора. До утре на обед не поемайте делови ангажименти.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ще направите грешка, ако лишите семейството и близките от личното си присъствие и тръгнете в посока на чужди цели и амбиции. До обед свършете това, което сте обещали или имате като задължение, но за следобед не поемайте странични ангажименти. Почивайте със семейството и в тесен приятелски кръг. До утре на обед полезните вещества и продукти лесно се усвояват. Проведете активни оздравителни процедури, не яжте груба храна, опитайте да изчистите тялото и душата си от насъбраната отрова.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на алтруиста. Проявете снизхождение към грешките на околните. Ще се появят проблеми, които бързо трябва да разрешите, за да не се задълбочат до два дни. Не се товарете с допълнителни задачи. Намерете време за почивка и козметични процедури. Животът ви може да се промени, ако промените излъчване и визия, ако коригирате отношението си към хората, които обичате, независимо какво се е случило и как ви е засегнало. Залагате нова отправна точка на бъдещите връзки и отношения.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Чудесен ден. С лекота постигате нужния ви личен комфорт, срещате се с хора, на които държите, и релаксирате както го разбирате. За някого релаксът е в сауната и на пистите в планината, а за друг няма по-добро място от семейния уют и приятелските сбирки. Делничността се отдръпва и отстъпва място на празника, на желанието да изпуснеш парата и да се радваш на живота. Ще получите свежи сили, ще разрешите важен спор или въпрос и ще погледнете с нови очи на хората, които отдавна познавате. Пътувайте към лечебни места.
Риби
20 февруари – 20 март
Този ден помага да се отървете от тежестите на миналото, особено ако вече ви пречат на личния живот, работата и професионалните задължения. Утрото е натоварено със задачи, а и някой се опитва да стовари на гърба ви своите. Бъдете внимателни. Ако се скарате, после трудно ще си простите. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Намерете спокойно и релаксиращо място и отделете поне няколко часа на личната си визия. Ще получите нова информация, която ще помогне да намерите решението на проблема.

COMMENTS

WORDPRESS: 0