Побойничката към Мис Стара Загора: Ще умреш!

Емили е казала на дъщеря ми преди инцидента: „Ще умреш!" Това сподели Румяна Колева, майката на пребитата с метален прът Стела в Стара Загора, п

Емили е казала на дъщеря ми преди инцидента: „Ще умреш!“ Това сподели Румяна Колева, майката на пребитата с метален прът Стела в Стара Загора, пред TV7.
„Бяха много добри приятелки дълги години, но Стела се отдръпна от компанията, в която е Емили, и това може би е в основата на боя“, добави майката на миската.
„Емили е в среда, която не е добра и ние дръпнахме Стела от нея. Във въпросната вечер Слиза от таксито, а Емили я чака. Стеля й казва, че не иска да говори с нея и тръгва да си вади ключовете, за да си отвори вратата на входа. Тогава получава ударите. Ще си вървим по каналния ред в съда“, сподели бащата на Стела – Николай.
Той добави, че бащата на Емили – бившият футболист на Берое Ваньо Шишков, му се е обадил след случката, но не е искал да говори с него.
„Емили живее с майка си, а бащата е бивш футболист на Берое. Полицаи е. Много уважаван човек, но явно липсата му в живота на Емили оказва влияние“, завърши Николай Колев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0