Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Денят започва с излишно бърборене, с коментари и недоразумения както у дома, така и на работното място. Родените в

Овен
21 март – 20 април
Денят започва с излишно бърборене, с коментари и недоразумения както у дома, така и на работното място. Родените в последната декада да не поемат излишни рискове и да не провокират агресията на околните. Ако имате здравословен или юридически проблем, консултирайте се със специалист в съответната област. Не прибягвайте да услугите на лаици, за да не влошите положението. Тенденцията е ситуацията при вас да придобива хроничен характер. Нужна ви е трезва оценка на реалността, на възможното и невъзможното.  
Телец
21 април – 20 май
Стегнете се и до обед свършете важното за деня. Околните се разсейват, труд­­­но влизат в час, не схващат дълбочината на зараждащите се проблеми и губят позиции, докато вие печелите и се ориентирате правилно в ситуацията. Следобед ролите ще се разменят, разговорите ви ще се разводнят, ще излязат от рамките на добрия тон и няма да отразяват нуждите на момента. Бъдете внимателни. Не споделяйте нищо съществено дори и с приятели. Прекъснете вредни и разболяващи връзки. Маските падат, усещате кой ви лъже.
Близнаци
21 май – 21 юни
Трудно начало на деня. Очертават се неприятни разговори, срещи с хора, които ви се иска да избегнете, но работата го налага. До обед времето ми­­нава в спорове и разправии както у дома, така и на работното място. Следобед от раз ще се разрешат поне два проблема, а за третия някой друг ще се погрижи. Насрочете среща с консултанти и съветници. Посетете учителите си, информирайте се от специалисти по важните проблеми и въпроси. Каквото насрочите за следващите два дни ще носи ползи, пари и предимства.
Рак
22 юни – 21 юли
И за вас денят не започва по правилата, особено ако и вие не ги спазвате. Вероятни са скандали на работното място и разговори, които не дават отговор на болезнените въпроси. Ще има опити да ви прехвърлят чужда отговорност, да ви товарят с допълнителни задачи и да ви настройват негативно към една печеливша сделка. Преди да вземете каквото и да било решение, информирайте се от специалист. Дайте отговор на поставените въпроси в края на работното време. Започвате с енергийни и емоционални загуби, но после си наваксвате.
Лъв
22 юли – 22 август
Неблагоприятен ден за събрания и провеждане на колективни инициативи. Трудно се взимат решения. Всеки дърпа чергата към себе си, защитава лични мнения и позиции, без да се съобразява с изискванията на момента и претенциите на другите. Някъде ще избухнат скандали, от които е добре да се възползвате по най-бързия начин. Следобед навлизате в рисков период и в следващите два дни ще ще се сблъскате челно с почти неразрешими проблеми. Помислите как да ги заобиколите и продължите. Решението ще дойде до три дни.
Дева
23 август – 22 септември
Днешният ден ви дава възможност да напреднете в службата, да получите място и пост, който наскоро е освободен и овакантен. Действайте активно. Днес обсаждаме и крепостите, които ще паднат след време. Не се занимавайте с обяснения и увещания. Тези, които се двоумят и не зачитат избора ви в бъдеще ще ви молят да останат с вас и да се ползват от услугите ви. Бъдете разумни и икономични в думи и дела. Не обсъждайте идеи и намерения, за да не ви ги откраднат. Екипната работа ще зацикли, гонете си интереса.
Везни
23 септември – 22 октомври
Тежка сутрин за родените в последната декада. Не тръгвайте с голямата кошница. Амбициите ви ще ударят на камък, ще бъдете посрещнати с неприятни изисквания на работното място, а у дома ще се отворят непредвидени ремонти и случайности, които ще ви затормозят. До обед газите в проблеми, но следобед един по един ги разрешавате или ги оставяте на друг. Навлизате в един от успешните си периоди. В следващите два дни ще постигнете максималното, ще се радвате на придобивки и повишение.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
На работното ви място днес е голяма говорилня. Не  спорете и не чакате съдействие. Свършете сами това, което е важно. Не вярвайте на думи и сълзи, на обещания и изнудващи изисквания. Доверете се на инстинктите си. Следобед навлизате в рисков период. Ще ви подвеждат, ще се налага да вършите нещо, което е в задълженията и приоритетите на друг. В следващите дни намалете натиска, движете се заобикалящо и избирателно и не предприемайте челни сблъсъци с конкуренти. Печелят хората на дипломатичната игра. Не вършете услуги.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Започнете деня с проучване на предстоящите задачи и възможности за старт на нови инициативи. Търсете експертно и квалитетно мнение по интересуващите ви въпроси. Препоръчват се срещи с капацитети и специалисти. С приятели и колеги разговорите няма да вървят, а споровете нищо няма да решат. Каквото отложите за следващите два дни ще ви донесе пари и предимства. Информирайте се поне от два източника за належащите задачи и не тръгвайте веднага с претенциите. Ден за пост и въздържание.
Козирог
22 декември – 20 януари
Родените в последната декада получават предупредителни знаци, с които е добре да се съобразят. Очакват ви главоболия на работното място, претенции от страна на шефове и колеги и неудобни разговори, които нагнетяват обстановката. Съветът е да не влизате в спорове, да не провокирате интриги и да стоите встрани от битките за власт и влияние. Не е изключен здравословен проблем. Отложете пътувания, ако чувствате някакво неудобство. Критичен ден на напразно суетене и губене на време.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Проявете далновидност, не позволявайте да ви въвличат в спорове и безсмислени разговори до обед. По-добре е да закъснеете за работа, вместо да участвате активно в губещи инициативи. Битките се водят с нечестни средства. Може да качите кръвното и да съжалявате за проявената толерантност. Следобед навлизате в един от силните си периоди за месеца и до два дни ще се похвалите с победа на няколко фронта. Отлагайте всичко важно за утре. Потърсете нужната ви консултация и информация от специалист.
Риби
20 февруари – 20 март

Ден на напразни напъни и опити да се постигне компромис, да се започне важна инициатива и да се сложат в ред емоционалните отношения. Губите позиции и сили в безсмислени спорове. Не му е времето и мястото за уточняващи разговори. Вечерта ще получите нужната ви информация и защита и в следващите дни ще заплувате в спокойни и обезпечени води. Всичко, което предприемете днес, ще се нуждае от корекции и поправки. Сънищата ви са пророчески, а получените информации – навременни и важни.

COMMENTS

WORDPRESS: 0