Майката на Атанаска: Това е убиецът на Алекс, изнасилил е дъщеря ми до трупа й

"Бог ми е свидетел, че всичко, което съм казала, за мен е истината". Това каза пред "Нова телевизия" майката на обвиняемата за убийството на Але

„Бог ми е свидетел, че всичко, което съм казала, за мен е истината“. Това каза пред „Нова телевизия“ майката на обвиняемата за убийството на Алекс от Поморие Атанаска Георгиева – Светлана Димитрова.
„Антон Петров е дошъл два пъти в дома на Атанаска. При първия път Алекс е била жива, той заключил Атанаска в тоалетната и си говорил с Алекс. Разпитвал я за някакви имоти в Свети Влас. Тръгнали са си, а после към 1:00 часа посред нощ мъжът се връща отново, но този път детето е било мъртво. Изнасилва Атанаска до трупа на детето и започва да лепи отпечатъци по тиксото и последния плик, поставен на главата на мъртвата Алекс“, разказа Светлана. 
На въпрос защо Атанаска е отворила на непознатия мъж, майката на обвиняемата каза, че тя не е знаела какво се случва. Попитана защо не е повикала помощ и защо е мълчала досега, Светлана каза, Атанаска много се страхувала.
Майката на предполагаемата убийца поиска детектор на лъжата за Атанаска и за семейството на Алекс – Тодорови.

COMMENTS

WORDPRESS: 0