Цветанов: С тефтерчетата искаха да дискредитират президента и ГЕРБ

За мен е повече странно изчезването на тези тефтерчета. Целта на тези тефтерчета беше да се дискредитират президента и управлението на ГЕРБ. Тов

За мен е повече странно изчезването на тези тефтерчета. Целта на тези тефтерчета беше да се дискредитират президента и управлението на ГЕРБ. Това заяви пред bTV бившият вътрешен министър Цветан Цветанов.
Той обясни, че не знае какво значат инициалите Ц.Ц. и Б.Б. „Нито съм виждал това тефтерче, нито съм имал интерес да го видя“, посочи още той. И допълни, че „аз с Филип Златанов съм се виждал 2,3 или 4 пъти и никога не съм му се обаждал“.
Според Цветанов вината за откраднатите тефтерчета е на този, който ги е съхранявал. Бившият вътрешен министър обясни, че винаги ще има „сантимент“ към министерството на вътрешните работи, но постът не му липсва. „Стига действията на вътрешния министър Веселин Вучков да са с цел реформи, той има цялата подкрепа на ГЕРБ“, каза още Цветанов.
Ексминистърът бе категоричен, че по темата „КТБ“ ще има питане в комисиите в парламента защо ДАНС не е действала по случая и ще бъдат разпитвани ръководни кадри от финансовото разузнаване.

COMMENTS

WORDPRESS: 0