Хороскопът

Хороскоп за 31.12.2014 Овен 21 март – 20 април Всичко може да се постигне и уреди в днешния ден. Като за последно годината ви дава шанс да о

Хороскоп за 31.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Всичко може да се постигне и уреди в днешния ден. Като за последно годината ви дава шанс да оправите лични и професионални отношения, да стопите дистанциите и не на последно място да спечелите допълнителни пари. Шефовете ще са склонни на компромиси и отстъпки, които трябва дипломатично да се използват. Добре е да сте там, откъдето очаквате стабилизиране на материалното си положение. Отсъствията ви ще се смятат като знак за пренебрежение, а и някой ще се възползва и ще опита да ви измести от хранилката и поилката.
Телец
21 апрел – 20 май
Днес и утре до обед Луната от вашия знак ще сключва брилянтни аспекти с Венера, Меркурий Плутон и Слънце от знака на Козирога. Очаквайте важни придобивки и покани. Някой ще се погрижи за приятните ви изживявания тази вечер, а друг ще плати за всичко. Тенденцията е да се почувствате защитени и подсигурени и да забравите поне за малко грижите и належащите задачи. Вероятни са срещи с бъдещи спонсори. Не е без значение с кого ще бъдете в новогодишната нощ. Някой ще дочака предложение за нова работа или брак.
Близнаци
21 май – 21 юни
Днес нищо не бива да се руши. Спазвайте семейните традиции, без да нарушавате и професионалните. Ще се получават бонуси, които еднакво ще зарадват както подчинените, така и шефовете. Съдбата ще даде възможност да постигнете с лекота това, което в миналото е било забранено или не е имало кой да подсигури и обезпечи. Последният ден на годината работи повече за търговците, отколкото за купувачите. Близо сте до важен източник на сила и ресурс, приятели ви канят на своята трапеза.
Рак
22 юни – 21 юли
Денят ще донесе повече късмет и придобивки от коледните празници. Намирате своята ниша както на пазара, така и в отношенията с околните. Готови сте за пътуване и преместване, за отклонение от делничността, което ще ви срещне с любими на сърцето ви хора. Неприятностите от този ден бързо ще се забравят, а приятните и релаксиращи моменти ще останат в спомените. Доставете си радост за сетивата, пътувайте към места, предлагащи и оздравителни процедури. Пасивността е нежелателна.
Лъв
22 юли – 22 август
Може да се очакват проблеми при пътувания и неприятности с хора, които искат да ви задържат в своята орбита, без да зачитат желанията и претенциите ви. Вероятни са конфликти при пазаруване в последния момент, което ще ви изнерви и няма да ви предложи това, което искате. Махнете с ръка и не позволявайте на ситуацията да ви изнерви. До утре на обед не поемайте делови ангажименти и не оставайте в компании, които не са ви приятни. Ще се чувствате много по-добре сред проверени в годините близки и приятели.
Дева
23 август – 22 септември
Като за последно годината ви подарява един прекрасен ден, в който ще получавате покани, а някой и предложение за работа. До утре на обед енергийният ви потенциал нараства. Може да се справите с всеки възникнал проблем и да направите впечатление на хората, които в следващите месеци ще ви поканят на своя територия или на работа в своята фирма. Разпределете така времето си, че да стигне както за деловите, така и за роднинските връзки. Ще има с какво да се похвалите до утре на обед.
Везни
23 септември – 22 октомври
Обадете се на близки и роднини. Денят изисква укрепване на семейните връзки, срещи с тези, които сте пренебрегнали на Коледа. Някой ще се възползва и от покана за оздравителни процедури, спорт и пътувания към приятни дестинации извън града. Не се занимавайте с отговорни дела, отложете за 2-3-ти срещите, които ще определят новата насока в бизнеса и партньорските връзки. Наслаждавайте се на възможността да бъдете с приятни хора на приятни места. Хубавото е, че някой друг ще плати за получените екстри.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Бъдете внимателни днес и утре. Луна от Телец, Марс от Водолей и Юпитер от Лъв образуват кръст с рожденото ви Слънце. Поставени сте на кръста на задълженията, поемате и негативите на нечие присъствие или отсъствие. Вероятно е да влезете в конфликти с близки и колеги и вместо да се радвате на празниците, да смятате и пресмятате кой какво е допринесъл или е загубил в играта. Опитайте да се измъкнете от ограничаващи ви положения, радвайте се на живота, не позволявайте да ви притискат и сами не изисквайте много от околните.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес и утре прекарвате добре, на приятно и обезпечаващо място, с повече лукс и възможности за релаксация. Не се товарете със задачи в последния ден на годината. Това ще направите още от 2-ри, когато може да ви притеснят с изисквания за бързо връщане на работното място или друго задължаващо обстоятелство, което може да намали почивните ви дни. Ден с мощна енергетика. Енергията Кундалини се събужда, не се препоръчва да се отива в крайности, да се прекалява с лекарства и алкохол.
Козирог
22 декември – 20 януари
Тенденцията е подаръци и придобивки да се струпват от различни страни. Ако добре сте обмислили пътувания, делови и приятелски срещи, ще си прекарате добре, ще се радвате на комфорт, любов и обезпеченост на всички нива. Вероятно е да забравите или загубите нещо, което ще ви изнерви. Мислете позитивно, не позволявайте неудобствата на ежедневието да провалят този толкова приятен и успешен за вас ден. Лесно ще получавате това, за което отдавна сте си мечтали. Очаквайте и непредвидени екстри.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ще ви е трудно, ще давате повече, отколкото има вероятност да получите. Някой ще остане в доброволна или принудителна изолация. До утре на обед сте в подчинено положение, но и то си има някои радости и сладости. Радвайте се с радостта на тези, за които се грижите или ви гостуват. Може би и доста ще се изръсите за подаръци в последния момент. Давате си сметка кой наистина ви обича и цени. Само такива хора днес няма да имат искания и претенции към вас, а по някакъв начин ще се опитват да ви зарадват и да облекчат живота ви.
Риби
20 февруари – 20 март
До утре на обед плувате в спокойни и релаксиращи води. Проведете и релаксиращи процедури, особено ако сте на място, където се предлагат подобни екстри. Ден на стабилност и обезпеченост, на предложения и покани, за които друг ще се погрижи, ще готви и ще ви вдъхновява. Вземайте с пълни шепи това, което в момента ви се дава. Не оставайте сами, намерете начин да стопите дистанциите с близки и приятели. Денят носи неочаквани срещи, които ще ви дарят с любов или ще ви уредят на работа.

COMMENTS

WORDPRESS: 0