Александър Томов невинен и доволен, че е преборил „тежка политико-мафиотска група“

Александър Томов е доволен, че е преборил "тежка политико-мафиотска група". Босът на ЦСКА застана пред микрофоните, след като Софийски градски съ

Александър Томов е доволен, че е преборил „тежка политико-мафиотска група“. Босът на ЦСКА застана пред микрофоните, след като Софийски градски съд обяви, че е невинен по обвиненията за присвояване на финансови средства в особено големи размери от металургичния комбинат „Кремиковци“ и за над 3 милиона евро, предвидени за ЦСКА.
„Присъдата показва, че в България все пак има правосъдие. Това е голяма победа за мен и моето семейство. Срещу нас през всичките тези 7 години стоеше една много тежка политико-мафиотска група“, започна Томов.
„Мога кажа едно – беше трудно, беше много тежко, защото цялото това обвинение беше скалъпено. Но смятам, че в крайна сметка нещата си дойдоха на мястото“, коментира бившият вицепремиер.
„Не мога да не благодаря на тези хора, които през всичките 7 години, бяха неотлъчно до мен. Трудно ми е да говоря в момента, защото съм под емоция. Оттук нататък ще се чуваме много често, налага се. Това не е само лична победа, а групова победа“, продължи Томов.
„Начинът, по който беше скалъпено всичко, бе единствената цел да се скрият всички виновници за фалита на „Кремиковци“.  Целта беше да се намери някой, който да носи поне за няколко години бремето и така да се отвлече вниманието от тези, които реално са виновни за фалита“, добави Александър Томов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0