Изоставен завърза с тиксо и отвлече бившата си, заплашва го доживотен затвор

Странен начин да изрази любовта си е избрал мъж от пловдивското село Рогош. Заради това, че е овързал с тиксо и кабели Цветанка Гаджева, Окръжни

Странен начин да изрази любовта си е избрал мъж от пловдивското село Рогош. Заради това, че е овързал с тиксо и кабели Цветанка Гаджева, Окръжният съд остави днес в ареста търговецът Рангел Костов, пише Блиц. Екшънът се развил на 13 януари тази година. Жената, която била певица в Кипър, се прибрала за празниците у нас. Срещнала се с Рангел, с когото имали 10-годишна връзка. Според Цветанка двамата били скъсали, според мъжа обаче все още имали връзка. Скарали се, защото преди Нова година Рангел бил на гости на изгората си в чужбина и установил, че тя има връзка с друг българин. Вбесен, измаменият мъж извадил тиксо и кабели от микробуса си и овързал като мумия певицата. Натоварил я в багажника на буса си и обиколил така половината Пловдив.
Пред МЕТРО спрял, за да изтегли от банковата карта на Цветанка 400 лева, които тя му дължала. В това време заложничката успяла да се измъкне навън, като ползвала желязна кука. Подскачайки като кенгуру на паркинга, тя се развикала, че е отвлечена, че похитителят и са казва Рангел Костов и казала къде живее той. В това време се появил Рангел, безцеремонно, въпреки смаяните погледи на хората я натоварил обратно като чувал с картофи във возилото и потеглил. Как са се разбрали двамата по-нататък историята мълчи, но по-късно мъжът закарал певицата до дома и. Междувременно очевидци на екшъна подали сигнал на телефон 112 и полицията се задействала.
Въпреки, че Цветанка отказала да подаде жалба, ченгетата вече били започнали разследване. На 14 януари Рангел се е предал на властите, придружен от адвокат. Бил арестуван. Пред съда той каза, че съжалява, но не смята, че е направил кой знае какво. Овързал е любимата си, защото я обичал. Костов има стара присъда за отвличане на група ученици през 2012 година. Причината: Заради някакъв откраднат телефон. Тогава той е получил 3 години условно с 5 години изпитателен срок. Тъй като сегашното престъпление е извършено, докато той е изтърпявал първото си наказание, сегашното му престъпление се квалифицира като тежко и е заплашен от затвор от 10 до 20 години или от доживотна присъда.

COMMENTS

WORDPRESS: 0