Огромно свлачище затвори пътя за Смолян и Пампорово

Огромно свлачище затвори пътя за Смолян и Пампорово. Голяма скална маса падна на пътя Бачково - Наречен в района на Юговското ханче. Дясната лен

Огромно свлачище затвори пътя за Смолян и Пампорово. Голяма скална маса падна на пътя Бачково – Наречен в района на Юговското ханче. Дясната лента в посока Асеновград – Смолян е напълно затрупана, прокаран е обход покрай огромните скални парчета. Движението в района е изключително затруднено. Образувала се е голяма опашка. Част от шофьорите решили да се върнат обратно. Същото са направили и автобуси с туристи, тръгнали към Пампорово.
По пътя Пещера-Бяга също има свлачище, но там движението се извършва само в едната лента и шофьорите трябва да са с повишено внимание и съобразена скорост. Временно ограничение на движението е въведено и за пътя Пещера-Батак, поради свлечена скална маса и паднали дървета.
От пътната агенция информират, че пътищата в цялата страна са проходими при зимни условия. Температурите рано тази сутрин са в интервала от минус 10 до 8 градуса над нулата.

COMMENTS

WORDPRESS: 0