Хороскопът

Хороскоп за 08.12.2014 Овен 21 март – 20 април Не е ден за празнуване, за пътувания и важни делови задачи, но студентите едва ли ще се съ

Хороскоп за 08.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Не е ден за празнуване, за пътувания и важни делови задачи, но студентите едва ли ще се съобразят. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена, не поставяйте условия и ултиматуми и не приемайте такива. Печелят балансираната политика и дипломатичният подход. Вечерта атмосферата у дома се нагнетява с претенции и отсъствия. Крясъците разболяват, рисковото поведение също. Приберете се навреме и не носете със себе си оригинали, за които нямате дубликат. Излейте натрупаната агресия във фитнеса.
Телец
21 април – 20 май
Не правете крачка напред, ако не сте довършили поетите делови и лични ангажименти. Намерете време както за работата и деловите връзки, така и за дома и изискванията на децата. Не давайте отново предимства на тези, заради които в миналото сте търпели негативи и сте имали проблеми. В днешния ден всеки трябва да си чака реда, да се съобразява с другия до себе си, да не изисква прекалено и да е склонен на компромиси в името на семейния и професионалния мир. Сексът не е на ниво, а за някого е и противопоказен.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден, свързан с богинята на човешката душа Психея. Действа принципът на ненамесата и компромиса. Старайте се да уважавате избора и предпочитанията на околните, да не правите намеци дори и на шега. Някой ще психяса в желанието да се наложи на всяка цена и да определя приоритетите. Символ на деня е умереността. Дано успеете да овладеете страстите и да направите нужните компромиси. Ще ви помогне човек, на когото в миналото сте помогнали. Съдбата връща жестовете на внимание или на невнимание.
Рак
22 юни – 21 юли
В хороскопа ви се образува кармичен кръст на планетни сили. Родените около 1 юли да бъдат особено внимателни, да не предприемат рискови пътувания и инициативи, да не се включват в спорове и делби, които може да прераснат в открити битки и скандали. Ще качите кръвното с една разправия у дома или на работното място. Ако излезете афектирани, може да имате проблем и на пътя. Не отивайте в крайности, не вършете нищо по принуда и не принуждавайте никого да постъпва не според убежденията и съвестта си.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес планетата на правото и закона Юпитер тръгва ретроградно във вашия знак. Аспектът изисква да се отиде към приключване на водени дела и преговори, да се сложат в ред законите, да не се отива напред с нови изисквания и намерения, ако старите договори и ангажименти не бъдат изчистени. Добре е да не се теглят нови кредити до 8 април, когато Юпитер отново ще тръгне в директна посока. Ориентирайте се към инвентаризация на наличностите, към финализиране на имотни и наследствени дела.
Дева
23 август – 22 септември
Чист и светъл ден. Не си нарушавайте спокойствието и не разваляйте чуждото. У дома и на работното място се движете по линията на най-малкото съпротивление, не поемайте ангажименти, които са под чужда юрисдикция, власт и компетентност и бъдете склонни на примирие с враговете и конкуренцията. Всеки опит за активно вмешателство в чужда среда, предмет на дейност или работа ще среща отпор и неприязън. Договорите да се сключват при равни условия и за двете страни или окончателно да се отхвърлят.
Везни
23 септември – 22 октомври
Рисков ден за непримиримите и тези, които не са склонни на компромис. В най-трудна позиция са родените около 1 октомври. Луна, Уран и Плутон образуват кръст с рожденото ви Слънце. В такъв момент с лекота може да сложите кръст на роднински и приятелски връзки. С едно неправомерно действие или забележка може да разрушите крехкия мир у дома или на работното място. Не се месете в чуждия живот и не позволявайте намеси в своя. Денят изисква балансиран подход и желание за разбирателство.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днешният ден ви дава предимства поради проблемите и неприятностите на конкуренцията. С пълна сила действа поговорката, че „когато двама се карат, третият печели“. Третият вероятно ще сте вие. Не изключено да изместите някого не само от работата, но и от семейното легло. Не е нужно да влизате в разправии. Единият сам се е предал, а другият вече тегли към вашата страна и посока. Запазете добрия тон, радвайте се на печалбите си, но без излишно злорадство, защото още в следващите дни бумерангът ще се върне.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес е точният съвпад на Слънцето с Меркурий във вашия знак. Това е аспектът на гения и глупака, на гениалното вдъхновение и на глупавите постъпки, които може да обезсмислят дългогодишния ви труд, работа или връзка. Съветът е да не отивате в крайности, да не взимате окончателни решения по важни въпроси. И вашата управляваща планета Юпитер тръгва в ретроградна посока, изисквайки първо да се изчисти и сложи в ред миналото, преди да се стартират новите инициативи. Добре обмисляйте всеки ход.
Козирог
22 декември – 20 януари
Родените около 1 януари да бъдат внимателни, особено по отношение на родените около 1 април, 1 юли и 1 октомври, с които заедно са поставени на кръста на кармичните отговорности в този момент. Смирете изискванията и недоволството. Не тръгвайте с голямата кошница на очакванията, за да не останете излъгани, да се почувствате ощетени и осмени. Служебната амбиция не носи добри резултати. Ако открито проявите негативизъм и претенции, ще поставите на карта назначенията и преназначенията си и ще загубите покровителство.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Денят изисква равновесие и хармония между астралното и физическото тяло. Смирете гордостта, непримиримия тон и агресията и се опитайте да успокоявате тези, с които влизате в контакти и взаимодействие. Да не се убиват птици и мечти. Кръвта се обновява. Тенденцията е това да става и с връзките, на които обърнете нужното внимание и се опитайте да влезете в положението на другия. Препоръчва се прочистване от наслоения негативизъм и мръсотия. Време е и за Коледното почистване и обновление.
Риби
20 февруари – 20 март
Ден за пътуване и покупко-продажба на животни. Може би изборът ви за Коледа ще е домашен любимец. Прекарайте повече време насаме със семейството и приятелите, без да се опитвате да решавате глобални въпроси и проблеми. Денят изисква хармония и равнопоставеност, желание да има примирие във връзките. Не е ден за тежки преговори и поставяне на ултиматуми. Прояви на злоба и завист водят към падение и изолация. Преди да започнете каквото и да било, разчистете у дома и на работното място. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0