Бащата на обискираната Борислава: Ще се извиня, ако се окаже, че дъщеря ми лъже

Ще се извиня на полицайката, ако се окаже че дъщеря ми е излъгала, каза бащата на Борислава, която се оплака, че е била вулгарно обискирана от п

Ще се извиня на полицайката, ако се окаже че дъщеря ми е излъгала, каза бащата на Борислава, която се оплака, че е била вулгарно обискирана от полицайка.
„Вярвам на детето си. Има видеозапис вътре в полицията, където се вижда, че пише показания. Защо не ги пуснаха в началото, а сега са го сглобили, попита бащата.
„Ако се излъчи запис от обискирането, ще се разбере, че полицайката е виновна. Защо няма документ за обиска – да ме пребърква някой означава обиск“, продължи бащата на Борислава. Казусът беше предрешен от съветника на военния министър – във фейсбук е написал, че ще защитава колегата си до край, възмути се родителят.
Мотивите за защитата на полицайката той смята, че са за честта на пагона. Ще се извиня на полицайката, ако се окаже че дъщеря ми е излъгала. Дадоха медикаменти на дъщеря ми, защото беше стресирана дни наред. Майка й не искаше да се появява в медиите. Минавало ми е през ума, че може би ние сме тези, които сме наранили полицайката, притеснява ме това много, говорил съм с дъщеря ми, питал съм я дали не се е объркала в такава ситуация – човек може да се заблуди, но Борислава е категорична, че няма мотив да лъже.

COMMENTS

WORDPRESS: 0