Хороскопът

Хороскоп за днес 12.01.2015 Овен 21 март – 20 април Не започвайте нищо важно и отговорно, преди да сте проучили внимателно ситуацията, човека,

Хороскоп за днес 12.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Не започвайте нищо важно и отговорно, преди да сте проучили внимателно ситуацията, човека, с когото ще работите, и естеството на изискванията към вас. Препоръчват се консултации с адвокати по спорни делови и имотни въпроси. Бъдете сигурни, че отивайки неподготвени на работа или на важна делова среща, давате предимство на конкуренцията и работите за чужди интереси. Вечерта се приберете навреме у дома. Не носете със себе си оригинални документи, за които нямате дубликат. Днес печелят добре осведомените.  
Телец
21 април – 20 май
Ден за проучвателни действия и разговори в тила на конкуренцията. Търсете експертно и квалифицирано мнение по въпросите и дейностите, с които смятате да се занимавате. Мислете и действайте в перспектива. Добре е да се запишете за някакъв опреснителен курс, който да ви даде възможност за служебно издигане и намиране на нова работа. Телецът никога не стои със скръстени ръце, а дори и да го прави, умът му работи трескаво и пресмята изгодните варианти. Днес с лекота ще намерите своята нова пазарна ниша.
Близнаци
21 май – 21 юни
Марс навлиза в знака на нехармоничните ви Риби и бърза на среща с Нептун. Аспектът ще възобнови старата ви алергия, и то не само към храни или лекарства, но и към хората, които се изпречват на пътя ви. Бъдете внимателни. Подгответе се добре. Проу­чете слабостите, възможностите и намеренията на конкуренцията и в края на работното време направете своя решителен ход. Без нужната стиковка на мнения и възможности ще постигнете по-малко. В този ден печелят тези, които са се постарали да проучат добре всички варианти.
Рак
22 юни – 21 юли
Труден ден, особено за родените около 1 юли. Не се изказвайте неподготвени, не бързайте с реализацията на идеи и програми, които не сте обсъдили с преките си началници, с колегите и с тези, с които работите в екип. Намерете време да се консултирате с някого, да отворите справочници и издания, които може да ви дадат допълнителна информация по интересуващите ви въпроси. Ако действате сами и без подготовка, може да направите грешка и да се самоизолирате. Сънищата също дават решение на проблема.
Лъв
22 юли – 22 август
Не бързайте да вземате еднолично решение, дори и ако сте шефът, ако сами плащате и подсигурявате работата и персонала си. Ако искате да спечелите в бъдеще, днес е добре да посетите капацитет във вашата област, да получите нужните консултантски услуги и информации по юридически въпроси. Не се опитвайте да откривате топлата вода, всичко интересуващо ви е описано някъде. Поровете се в книги и справочници, установете връзка с хора от вашата среда и специалност. Днес учителят си намира ученици и двете страни ще са доволни.
Дева
23 август – 22 септември
Натрупаните в годините знания днес ще проработят за вас. Вероятно е да бъдете потърсени за експертно мнение. Няма по-добър капацитет от Девата по въпросите, с които пряко се занимава или болезнено се интересува. Може да се сдобиете с последователи и ученици. Ще получите допълнително възнаграждение и за услугите, направени извън професионалните ви задължения. Ако чувствате някаква празнина в дадена област на знание, днес е добре да се запишете за подходящия квалификационен курс.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ще се сблъскате с неразбиране и незачитане, с проблеми, които са извън вашата компетентност. Вероятно е да имате нужда от квалифицирана по­­мощ в бизнеса и деловите връзки. Ако чувствате, че на дадена среща или на преговори няма да се справите, вземете със себе си човек, който е капацитет в съответната област. Дайте възможност на хората, които могат и знаят, да работят за вас и сами търсете своята ниша, в която може да се изявите и покажете ниво. Нищо ново да не се започва без подготовка и проучване на пазара.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Може да се надявате на успехи и постижения, ако подходите добросъвестно към поетите ангажименти, ако проучите в детайли работата, която предстои да се върши и не започвате без необходимия план, програма и финансиране нищо съществено. Прибързаните реакции, обещания и действия ще ви натоварят не само финансово, но и емоционално, ще ви карат в бъдеще да се отказвате от поетите ангажименти, а това ще се отрази негативно на кариерата и положението ви в обществото. Не се изказвайте неподготвени.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Постарайте се да стигнете до основата, до корена на нещата, до базата, на която всичко важно за вас се крепи. Направете необходимите проучвания, размествания и реорганизации, преди да се захванете с истинската работа. Нещо полезно от миналото ще ви помогне да направите скок в бъдещето, да си осигурите престижна позиция и добри доходи. Вкарайте в действие старата схема, която е работила добре, като я префасонирате спрямо изискванията на момента. Ще са ви от полза отхвърлени в миналото идеи и проекти.
Козирог
22 декември – 20 януари
Тежък ден за родените около 1 януари. И за страната ни това е момент, в който хората на върха може да вземат прибързани решения, а после да се отказват и да стават за смях. В основата на успеха е проучвателната дейност. Нищо да не се оставя на случайността и на различните тълкувания. Колкото по-просто и разбираемо се предложат новите идеи, толкова по-лесно ще се реализират на практика. Днес проверката наистина е висшата форма на доверие. Подсигурете си гърба, не се изказвайте само защото трябва да вземете думата.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Денят се свързва с познанието и със слона Ганаша в индийския епос. Добре е да се изказват и да правят предложения само хората, имащи познания по съответните въпроси и притежаващи експертно мнение. Всички останали е добре да се допитват до тях и да търсят нужната консултация в различните източници. Предприето след щателна подготовка на нужните условия ще потръгне и ще ви донесе късмет, полза и изкачване на престижни позиции. Ще ви се плати за квалифицираното мнение, което изказвате. Дано сте добре подготвени.
Риби
20 февруари – 20 март
Марс навлиза във вашия знак и бърза на среща с Нептун. Пречупващият им аспект със Сатурн от Стре­лец ще провокира агресивното ви държание и поведение спрямо хората, които не понасяте. Не е изключено до дни и старата ви алергия да се обостри. Ще направите грешка, ако прибързано отхвърлите нечие мнение или съвет. Вероятно е да се излъжете в преценката и да загубите позиции. Бъдете алтруисти, дайте предимство на хората, които винаги са ви давали мъдри и навременни съвети. Ще сънувате пророчески сън.

COMMENTS

WORDPRESS: 0