Достоен Кубрат не издържа на Кличко!

Кубрат Пулев не успя. Българинът се държа мъжки, но успя да остане на ринга едва 5 рунда срещу Владимир Кличко. Украинецът за пореден път (17-ти

Кубрат Пулев не успя. Българинът се държа мъжки, но успя да остане на ринга едва 5 рунда срещу Владимир Кличко. Украинецът за пореден път (17-ти) защити шампионските си пояси. Тази вечер двамата излязоха на ринга в зала „О2 Арена“ в Хамбург. Истината е, че Владимир Кличко прегази българина и още от първия рунд битката като че ли бе с предизвестен край. Достигането до самия сблъсък обаче е изключителен успех, за което Кубрат Пулев трябва да бъде поздравен.
Кобрата имаше шанс да спори за една от титлите – IBF, но не можа да го направи. Още в първия рунд Кличко го свали два пъти в нокдаун, в третия рунд нашият отново бе в нокдаун. В петия всичко приключи, след като Пулев падна и не успя да стане. Нашият боксьор поздрави всички българи в залата, като заяви, че ще продължи напред. „Това, че този път имаше късмет, не означава, че няма да вървя напред. Ние, българите сме велики, не се предаваме никога, да го знаете“, заяви още Кубрат преди хилядите си привърженици.

COMMENTS

WORDPRESS: 0