Хороскопът

Хороскоп за 18.12.2014 Овен 21 март – 20 април Ден на лъжливите пророци, на жабата в блатото, която може да се окаже принцеса или Баба Яга.

Хороскоп за 18.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Ден на лъжливите пророци, на жабата в блатото, която може да се окаже принцеса или Баба Яга. Бъдете особено внимателни в деловите и личните срещи. Опитайте да получите предварителна информация за хората, с които ще вършите съвместни дела или ще назначавате на работа. Въздържайте се от активна дейност, оставете другите да се изявяват в ситуация, която не е изчистена и не се знае кой я управлява. Ден на грубия материализъм, който търси ползи. Лесно може да загубите в стремежа за лесна печалба.
Телец
21 апрел – 20 май
Рисков ден. Вероятни са скандали на работното място, които ще пренесете у дома или обратното. В хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Родените около 1 май ще срещат открит или прикрит отпор, ще се сблъскват с нечии недобронамерени действия и натиск. Клюката ще бъде невидимият трети в разговорите ви, а това ще извади на бял свят всички споделени пред неточния човек тайни. Влизате в преразход на енергия, време и пари. Не предприемайте нищо, което може да ви навреди. Не правете аборти до събота.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден на горделивостта, на чувството, че можеш  и знаеш всичко, че си в състояние да се справиш сам в житейските ситуации на избор. И сънищата ви показват колко е голяма самовлюбеността и гордостта ви. Бъдете внимателни в общуванията. С лекота дистанцирате нужните ви хора и с още по-голяма лекота се устремявате към тези, които ще ви провалят или предадат. Почивайте повече, бъдете разумни в разходите, в големите приказки и обещания. В бъдеще може да платите висока цена за днешния си избор и поведение.
Рак
22 юни – 21 юли
Ако днес посетите учителите си и получите нужната консултация по важни въпроси, ще направите печеливш избор и ще доминирате в ситуация, в която до момента сте играли подчинителна роля. Бъдете внимателни, тенденцията е лесно да се разкриват картите. Някой ще си пийне повече, друг ще се разприказва в желанието да се похвали, а трети ще посегне към забранения плод и ще изпадне в зависимости и задлъжняване. Ракът ще играе ролята на неочаквания свидетел в чуждата игра. Може да извлечете ползи и облаги.
Лъв
22 юли – 22 август
Рисков и разболяващ ден за родените в първата декада. Не предприемайте нищо съществено, не споделяйте свои и чужди тайни и намерения и не играйте по свирката на друг. Лесно може да попаднете под въздействие и контрол. Няма по-тъжна гледка от лъв в клетка или на синджир. Желанието ви за показност и горделивостта ви може да ви накарат да направите компромис с чувствата и съвестта. Днес и утре не правете аборти и планирани гинекологични интервенции. Вървите към грешен ход, за който ще съжалявате.
Дева
23 август – 22 септември
Ще ви се отвори работа поради отсъствието или безхаберието на някого, който ще се окаже с по-големи протекции от вас. Вероятни са взаимни обвинения, претенции и скандали, които имат тенденция да се разрастват и пряко да ви засегнат. Старайте се да не влизате в съмнителни партньорски игри, да сте еднолично отговорни за свои и професионални дела. Може да спечелите от консултантска дейност и сами да поискате съвет от капацитет, стига и той да не е засегнат или пристрастен в ситуацията.
Везни
23 септември – 22 октомври
Един от критичните дни за месеца. Хората се суетят напразно, склонни са към скандали и взаимни обвинения, ако нещо в отношенията или в съвместната им работа не върви. Старайте се да се дистанцирате максимално от конфликтите на работното място и да не предизвиквате близките у дома с лични забележки и критика. Лесно се влиза в преразход. Може да вложите неизгодно пари и енергия и да попаднете под нечии контрол и зависимост. Не теглете кредити и не давайте такива. Прекъснете вредни и разболяващи връзки.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Тежък и натоварващ ден. Да не се правят аборти. Тенденцията е към отхвърляне, към скандали на работното място и у дома, които може да накарат някой да се изнесе, а друг да отложи предложенията за съвместен живот и брак. Бъдете особено внимателни. Не позволявайте на трети лица да играят решителна роля в личните ви връзки и работа. Добре е да се посъветвате със специалист в проблемната област. Това не значи да споделяте всичко с приятели и роднини. Не е ден за уреждане на имотни и наследствени дела.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден за работа на свой терен, със свои сили и средства. Ограничете контактите, особено с тези, които може да се окажат големите ви конкуренти в една или в друга област. Ден за въздържание и пост независимо предложенията и поканите, които получавате. Вървите към изневери не само по отношение на партньорите в личен и професионален план, но и на собствения си начин на живот и обещанията, които сте си дали. Може да се окажете в плен на чувства и страсти, които ще ви докарат неприятности. Внимавайте при пътувания.
Козирог
22 декември – 20 януари
Изискванията и претенциите към вас се увеличават. От една страна, това ви радва, защото показва, че сте търсени и желани, но от друга, ви натоварва болезнено не само по отношение на чувствата и работата, но и по отношение на финансите. Влизате в преразход, хабите сили и време за доказване и работа в посока, в която може да бъдете подценени и изолирани. Нужно е повече въздържание, препоръчва се и пост, но първото е по-важно. Ден за трезва оценка на реалността, а в тази посока Козирогът е специалист. Докажете го.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Тежък и рисков ден за родените до 1 февруари. Един скандал ще ви отслаби енергийно, но преди това ще се почувствате предадени емоционално или финансово. Във ваше отсъствие ще се вземат важни делови и семейни решения. Някой се опитва да ви изключи от играта, да ви изолира от печеливши проекти и престижни бизнес инициативи. Днес маските падат, виждате околните в истинската им светлина и роля. Дано имате сили да обърнете гръб на тези, които го заслужават. Сънищата ви ще се сбъднат.
Риби
20 февруари – 20 март
И докато другите губят сили и енергия в спорове и конфликти, вие тихомълком си вършите работата и напредвате към заветно за вас място. Желателна е среща с учители и ученици. Отваря се възможността за взаимно изгодни действия и услуги. Ще тръгнат добре дела и още утре ще получите силен тласък в нужната посока. Не отстъпвайте от права и позиции независимо шумът, който се вдига. Днес и утре пред вас ще се отворят неочаквани възможности и перспективи. Ако днес направите първата крачка, утре непременно направете и втората.

COMMENTS

WORDPRESS: 0