Хороскопът

Хороскоп за 23.11.2014 Овен 21 март – 20 април Очертава се любовна утрин и силен творчески ден. Имате възможност да пренаредите семейния пъзел

Хороскоп за 23.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Очертава се любовна утрин и силен творчески ден. Имате възможност да пренаредите семейния пъзел, да оправите отношенията, да предприемете нещо, което партньорите ви отдавна очакват от вас. С такъв подход може да очаквате прегръдки и постигане на свое отдавнашно желание. Ден на взаимните жестове и комплименти. Доверете се на усета си за хора и ситуации и няма да сбъркате. С някакво шесто чувство усещате какво е важно и нужно да се направи, за да постигнете каквото желаете. Яжте само това, което ви се яде.
Телец
21 април – 20 май
Днес Луна и Венера се прегръщат в знака на Стрелеца. Аспектът носи любов, късмет в партньорските връзки, неочаквани запознанства и любовни авантюри. Не може да излъжете сетивата. Тялото ще ви подскаже накъде да вървите, с кого да бъдете и към какво да се стремите. Днес храната се избира по каприз, връзките също, стига да не сте обвързани и да не сте обещали нещо съвсем различно на друг. Лесно се провокират конфликти. Избягвайте бурните прояви на емоция и страст.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден на труден избор за родените около 1 юни. Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца, а Нептун от Риби нагнетява ситуацията с елемент на фобии и фикс идеи. Вероятно е любовта и приятелствата ви да се съюзят, да ви изнудват и притеглят в желана от тях цел и позиция. Ще се наложи да правите компромиси, да тръгвате в посока, която не ви изнася и дори е вредна за вас. Доверете се на сетивата и ако нещо ви се стори доста противно и неприемливо, не го приемайте, не се съгласявайте и не тръгвайте в тази посока.
Рак
22 юни – 21 юли
Съвпадът на Луна и Венера обещава много любов и приятни моменти. Доверете се на сетивата, на усета си за хора и ситуации. Не правете това, което ви изглежда рисково и вредно за вас. Не яжте храни, които са ви неприятни, независимо дали трябва да угодите на домакините или не. Добре е да се спазва диета и да се ограничат вредните контакти. Доверете се и на интуитивните си усещания в любовта. Лесно ще разберете къде са своите и къде чуждите, къде трябва да отидете и къде кракът ви не бива да стъпва.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на запознанства и много любов. Не се изолирайте. Идете там, където отдавна ви е отвело сърцето. Чудесен ден за брак и годежи, за връзки, които ще издържат проверката на времето, ще донесат ползи и предимства. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Не се опитвайте да мамите себе си, като продължавате обречени връзки. Днес съдбата ви дава шанс за нещо много по-добро и дълготрайно. Пътувайте към една мечта и не се отказвайте от амбициите си. Раздайте ненужни вещи.
Дева
23 август – 22 септември
Ден, свързан с диетологията и диагностиката. Всичко, което ви се стори приятно и примамливо, е добре да се опита. Сетивата днес не могат да бъдат излъгани. Не им подхвърляйте полуфабрикати и в любовта, не тръгвайте в посоката на безперспективни и вредни връзки. Яжте само това, което ви се яде. Денят може да бъде белязан от изневери, които ще струват скъпо. Не отсъствайте от дома, за да не оставите и на партньора вратичка към изневярата. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Стрелеца.
Везни
23 септември – 22 октомври
Изискването на деня е не да действаш изчаквателно и балансирано, а максимално избирателно. Сложете в ред личните отношения. Направете окончателен избор в любовта. Денят е благоприятен за брак и годежи, за обвързване, за стиковане на връзки и отношения. Организмът ви ще реагира бурно на всичко, дори и когато умът спи. Ще почувствате непоносимост към храни, напитки или хора. Тялото ви ще реагира и на нежелан допир или вредно присъствие. Вслушайте се в гласа на сетивата и ще си спестите неприятности.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Не се занимавайте със сериозни дела и начинания. Ден за любов, за прояви на страст или занимания с личното хоби. Усвоете нови знания и умения, увеличете физическото натоварване и не спазвайте диета, ако нещо ви се яде. Денят изисква да се задоволи гладът на сетивата. Като добър психолог ще усетите какво иска тялото или човекът до вас. Тръгнете в тази посока. Не се застоявайте там, където някой ви действа и влияе негативно. Бъдете на места, където се чувствате щастливи и добре приети. Проявете щедрост, направете подарък.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Добре е да направите някому подарък, но и да не лишавате себе си. Подарете си любов, възможност за срещи и контакти, които ще възобновят връзки, ще донесат нови възможности и ще ви помогнат да прескочите бариерите, които сами или някой друг ви е вменил като отговорност. Луна и Венера се целуват във вашия знак. Не оставайте сами, търсете взаимност на всички нива и не си позволявайте компромиси. Днес сетивата са особено изострени, ако им предложиш нещо лъжливо или вредно, веднага ще реагират.
Козирог
22 декември – 20 януари
Денят ще ви даде индикации за полезното и вредното, за печелившето и губещото, особено в чувствата. Не си позволявайте компромиси, не тръгвайте в посока на наложената отговорност и възприетите съвети. На първо място слушайте гласа на тялото си. Не предприемайте нищо, което ви настройва отхвърлящо и подозрително или ви кара да настръхвате и да изпитвате погнуса. Яжте само това, което ви се яде, дори и да не е по законите на диетологията. На път сте към връзка, която ще промени и семейното ви положение.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден за пътувания, за делови и лични срещи, които по лъкатушни пътища водят към отдавна чаканата любов. Съвпадът на Луна и Венера служи като факел, който привлича към вас дори и ненужните хора. В такъв момент трябва да сте избирателни във връзките, да не правите компромиси в желанието да не сте самотни. Целта не е в това да преборите самотата, а да си осигурите максимално подходящото и полезно за вас. Денят носи индикация точно за полезното и вредното, за това, което лекува или разболява, обича или мрази.
Риби
20 февруари – 20 март
Ден на тежък избор за родените около 1 март. Странични фактори и хора ще се опитват да ви налагат връзки и действия, от които трудно ще се измъкнете. Венера и Луна ви гледат в пречупващ аспект. В такъв момент може да направите крачка към нова любов или нова възможност за творческа и артистична изява. В същия момент някой ще ви удари през пръстите, ще наложи вето, ще се опита да ви спре и ограничи в контактите в стремежа си да ви притежава и контролира. Не правете компромиси, ако не искате да съжалявате.

COMMENTS

WORDPRESS: 0